Vokalne igre ’12: a cappela glasba ponovno v Celju – podarjamo vstopnice!


Tudi letos bo Celje za en dan ponovno postalo prestolnica trendovske a cappella in vocal play glasbe.

V soboto, 22. 9., se bo v celjskem Mestnem kinu Metropol začel četrti festival vocal play in a cappella glasbe Vokalne igre, ki ga tradicionalno organizirata Hiša kulture in Oktet 9 Gimnazije Celje – Center.

Obiščite brezplačno beatbox delavnico za mlade (9.30), dopoldanske koncerte pred Kinom Metropol (10.30 in 11.30) ter večerni potopisni koncert celjske zasedbe Oktet 9 s fotoutrinki in programom njihove letošnje turneje po Balkanu.

Cene vstopnic za večerni koncert Oktet 9 v predprodaji znašajo 3€ in 7 €, na dan koncerta pa 3€ in 10€.

Preden pa za vstopnicami posežete v predprodaji, pa svojo srečo preizkusite še na Celje.info.

Skupaj z organizatorji namreč  podarjamo 8 brezplačnih vstopnic za koncert Okteta 9. Štirim izžrebancem bomo podarili vsakemu po dve vstopnici za koncert.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si .

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 19. septembra. do 16. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za koncert Oktet 9 v kinu Metropol.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Za tiste, ki ne boste imeli sreče z žrebom: Cena vstopnic za večerni koncert (3, 7 EUR v predprodaji in 3, 10 EUR na dan koncerta). Prodaja vstopnic: Kopirnica Tomi, Gubčeva 8 Celje, ali naročila na [email protected]

Obiščite Polovička.si in si z nekaj sreče prislužite brezplačne vstopnice za koncert Oktet 9 v kinu Metropol!

Vokalne igre ’12, 4. festival a cappella glasbe v knežjem mestu, 22. 9., pred in v Mestnem kinu Metropol

Letošnje leto bo Celje za en dan ponovno postalo prestolnica trendovske a cappella in vocal play glasbe. Obiščite brezplačno beatbox delavnico za mlade (9.30), dopoldanske koncerte pred Kinom Metropol (10.30 in 11.30) ter večerni potopisni koncert celjske zasedbe Oktet 9 s fotoutrinki in programom njihove letošnje turneje po Balkanu.

Cena vstopnic za večerni koncert (3, 7 EUR v predprodaji in 3, 10 EUR na dan koncerta). Prodaja vstopnic: Kopirnica Tomi, Gubčeva 8 Celje, ali naročila na [email protected]