Za 8. marec vabljeni na muzikal Cvetje v jeseni v Vojnik – vstopnice pol ceneje


cvetje-tekstEna najlepših ljubezenskih zgodb, ki jih premore slovenska literarna zgodovina. Cvetje v jeseni – zgodba o ljubezni po literarni predlogi Ivana Tavčarja, ki pa ne govori zgolj o ljubezni med moškim in žensko, temveč opeva tudi ljubezen do domovine in domače zemlje.

Najuspešnejši izvirni slovenski muzikal za 8. marec prihaja v Vojnik!. Stoječe ovacije in razprodane predstave so postale kar pravilo. V Šmarju pri Jelšah so denimo razprodali že 14 predstav!

Velika večina vstopnic v Vojniku je že razprodanih. Na voljo jih je zgolj še nekaj v II. kategoriji, zato pohitite z nakupom. Dobite jih na vseh prodajnih mestih Eventima, tudi na spletu. Muzikal bo v športni dvorani Vojnik na dan žena ob 19. uri.

Zahtevnega gledališko-glasbenega žanra se je ekipa muzikala Cvetje v jeseni lotila nadvse ambiciozno, na samem začetku tudi ne vedoč, da bodo postavili nova merila za muzikal. Za uspeh pa gre velika zahvala predvsem gledalcem, ki so predstavo s svojim pozitivnim čustvenim odzivom ponesli na še višjo raven.

Muzikal ponuja eno najlepših ljubezenskih zgodb slovenske literarne zgodovine. Idilična kmečka povest Cvetje v jeseni avtorja Ivana Tavčarja je najbolj znana ljubezenska zgodba v slovenski književnosti, velja pa tudi za eno najlepših. A zgodba ne govori zgolj o ljubezni med moškim in žensko, temveč opeva tudi ljubezen do domovine in domače zemlje.

Odzivi gledalcev:

vojnik-cvetje2“Neverjetno! Režija, scena, glasba, igralci … – popolna kombinacija vsega pripelje do čudovite celote. Ko ti neka stvar nariše na obraz največji nasmeh in hkrati gane do solz veš, da je to to! 🙂 Definitivno ni bilo zadnjič, ko sem si ogledala Cvetje v jeseni! 🙂 Poklon!” – Manca Keršmanec

“Fantastično, noro, res vredno ogleda. Spreletijo te mravljinci. Res čudovito. Hvala vsem, ki so bili udeleženi v muzikalu, da ste mi polepšali večer.” – Silva Berčič

“Čudovita predstava! Uživali smo vsak trenutek in kar prehitro se je končalo . Pohvala vsem! Vsem ljubiteljem in neljubiteljem muzikalov iz srca priporočam ogled.” – Špela Vaupot

“Super, Nobelovo nagrado izumitelju :)@ – Žiga Šraml

S KOZJANSKO.INFO IN CELJE.INFO NA MUZIKAL CVETJE V JESENI PO POLOVIČNI CENI

Našim zvestim obiskovalcem in članom strani z ugodnimi ponudbami Polovicka.si tudi tokrat pripravljamo prijetno presenečenje – 16 vstopnic za muzikal Cvetje v jeseni po polovični ceni.

Kliknite spodaj in pohitite z naročilom, saj bo vstopnic v naši akciji zagotovo ekspresno hitro zmanjkalo!

vojnik-polsi-klik-cvetje