33. tradicionalna Cicibaniada pri Partizanu (foto, video)


CicibaniadaŠportnega društva Gaberje Partizan, se spominjamo tako mladi, kot tudi naši stari starši. Kot center športne dejavnosti bo ravno tako ostal v spominu otrokom od danes. Ob priložnosti lepega sončnega dne, so se otroci iz različnih vrtcev in športnih društev iz Celja ter okolice, pokazali na Cicibaniadi. Dogodek je bil organiziran že 33. leto zapored. Nekoč je spadal pod del praznovanja Dneva mladosti.

Otroci so pod aplavzi in vzkliki svojih staršev ter prijateljev, ki so nastopili v vlogi navijačev, premagali poligon. Preskakovanje ovir in spuščanje po toboganu, je prineslo tako smeh, kot tudi solze ob padcih.

Otroci pa niso pokazali le, kaj vse znajo in kako je krepak njihov športni duh, vendar so izkazali tudi svojo dobrodelnost, saj so ob dogodku zbirali zamaške za Simona brez nog. Ob tem so kar tekmovali, kdo bo prispeval več.

V kolikor se bo tradicionalna Cicibaniada nadaljevala še čez nekaj let, se bodo otroci od danes, dogodka spominjali z nostalgijo, tako kot se ga morda naše in starejše generacije. Nekaj utrinkov Cicibaniade in predstavitev projekta s strani organizatorja, Metoda Trebičnika, smo ujeli tudi v video posnetku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=193]