Bodoči frizerji so se pomerili na dijaškem frizerskem tekmovanju FRINGE (foto)

16. 05. 2012 15:37

V atriju Mladinskega centra Celje so se minulo soboto pomerili mladi frizerji na prvem dijaškem frizerskem tekmovanju, imenovanem FRINGE.

Dogodek je omogočila Maja Fiket iz KUD Talent Filter, v sodelovanju s Srednjo šolo za storitvene dejavnosti in logistiko.

Dijaki 1., 2. in 3. letnikov se tako lahko na modelih predstavili svoje ročne spretnosti, njihove frizerske sposobnosti pa je ocenjevala strokovna komisija, ki so jo sestavljali Maja Fiket, fotograf Nik Jarh, frizer Gašper Sedminek in organizator večjih frizerskih dogodkov, Dejan Tamše.

Dijaki so se pomeririli v treh kategorijah. Prva šesterica se je pomerila v kategoriji 1. letnikov, sledili pa sta še kategoriji 2. in 3. letnikov.

Program je povezoval Luka Marcen, ki je tekmovalce povprašal tudi po njihovih frizerskih tehnikah. Tako je lahko vsak dijak predstavil svojo kreacijo, medtem ko so obiskovalci uživali ob jedači in pijači.

Med premorom je občinstvo zabavala skupina Celeia Dukes, ki je predstavila nekaj svojih pesmi. Ob zaključku je strokovna komisija oznanila še zmagovalce, vendar je v kategoriji 3. letnikov prišlo do špekulacije pri glasovih, zaradi česar so se žirantje odločili, da bodo nekaterim tekmovalcem omogočili prakso v frizerskem salonu Gašper Gath.

Po tekmovalnem delu pa še ni bilo konec dogodka, saj so se obiskovalci lahko ob dobri glasbi zabavali še dolgo v noč.

[simpleviewer width=100% height=700 id=182]

F/T: Tina Ožvald

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 1,289 seconds.