Brucovanje KŠOC BRUC s skupino Kingston (foto, video)


večer poln plesa

Bowling Planeta Tuš je bil to soboto glavno zbirališče celjskih brucev, ki so se pozabavali v ritmih skupine Kingston.

Bruc. Vsem znan opis mladih študentov, ki so prvič prestopili prag fakultet in tako uradno postali študentje. Kot že tradicionalno, sej je tudi letos KŠOC odločil, da zanje pripravi nepozabno zabavo, ki se je to leto odvijala na bowlingu Planeta Tuš. Kot vsako leto, jim je uspelo tudi tokrat.

obiskovalci so se med igrami lahko pošteno nasmejali tekmovalcem

Za obiskovalce je bilo zelo dobro poskrbljeno. Prvih 50 gostov je že na samem začetku čakal wellcome drink “Brucomor”, preostali pa so se lahko udeležili iger, pod vodstvom kluba. Smeh, zabava in pozitivna energija so elementi, ki so zavladali na letošnjem Brucu. DJ-ji so ves čas skrbeli za dobro atmosfero, dokler niso na oder prišli letošnji gostje večera, Kingstoni.

Takole je Reno, glavni vokalist skupine Kingston, presenetil oboževalki in se z njima slikal kar sredi nastopa

Skupina Kingston prihaja iz Idrije in je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin. Pozitivna energija, karizma na odru, kakovostne izvedbe lastnih in tujih komadov so le ene izmed karakteristik omenjene skupine. Tako kot drugod, so tudi to soboto v Celju pustili poseben pečat. Množica je vriskala, skakala in pela skupaj s člani skupine. Reno, frontman Kingstonov, je na oder povabil dve brucki, ki sta mu pomagali zbrano množico naučiti enostavno koreografijo in tako smo bili priča ubranemu plesu sredi plesišča Planeta Tuš.

Po uspešnem koncertu so za zabavo naprej poskrbeli prisotni DJ-ji in tako se je brucovanje tudi letos nadaljevalo še dolgo v noč.

Kingstoni

V spodnjem videu si lahko ogledate del nastopa skupine Kingston in komentar soorganizatorke Ane Gabršček.

Vabljeni tudi k ogledu fotogalerije.

[simpleviewer width=100% height=700 id=463]

K.S.