Celje: silvestrovanje za otroke v Pravljični deželi (foto, video)

01. 01. 2015 19:25

91Leto 2014 se je poslovilo in vstopili smo v novo leto, polno novih izzivov in pričakovanj. Marsikdo ga je dočakal s svojo družino, nekateri pa so se odpravili v hladno zimsko noč, da bi ga dočakal na mestnih ulicah. Naši najmlajši pa so novo leto dočakali že ob dvanajstih opoldne in skupaj z Dedkom Mrazom pozdravili leto 2015.

 

 

Kot je že navada v Pravljični deželi, imajo otroci možnost, da vstopijo v novo leto z zadnjim od treh dobrih mož in sicer z Dedkom Mrazom. Preden pa se je ta s svojimi sanmi pripeljal v Pravljično deželo, pa so se otroci lahko pošteno naplesali in se s tem tudi dobro ogreli. Kdorkoli pa je bil dovolj pogumen in je prišel na oder ter zapel kakšno pesmico, pa je s seboj lahko odnesel tudi kakšen posladek več.

93

Seveda pa so vsi že nestrpno pričakovali Dedka Mraza in ko je ta končno prišel, navdušenja ni manjkalo. S seboj je seveda prinesel tudi čokolade in bonbone, ki so jih otroci z veseljem sprejeli. Tako so tudi najmlajši imeli možnost, da so odštevali zadnje sekunde do konca leta, ter nato v zrak spustili balone želja.

9997

Upajmo, da bo novo leto polno zabave in veselja, vas pa vabimo, da si ogledate video posnetek in foto galerijo.

[simpleviewer width=100% height=700 id=759]

Marina Bajić

polsi-wellness-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 1,070 seconds.