Celjski mladinski center ima novega direktorja za polni mandat


Po tem ko se je dolgoletna direktorica Celjskega mladinskega centra Sonja Majcen z januarjem presedlala na čelo inkubatorja Savinjske regije in ga je  začasno vodil Klemen Sagadin, zdaj MCC vendarle dobiva direktorja za poln, štiriletni mandat.

Mestni svet MO Celje je na sredini zadnji redni seji pred počitnicami dal soglasje k imenovanju Tadeja Perčiča za direktorja javnega zavoda Celjski mladinski center za štiriletno mandatno obdobje.

28-letni Tadej Perčič je nekdanji predsednik Kluba študentov Občine Celje in že vrsto let aktiven na področju mladine in mladinske politike v Mestni občini Celje. Trenutno je zaposlen kot vodja projektov pri Tuševem spletnem supermarketu Hitri nakup.

Kot de ob uspešni kandidaturi za direktorja MCC-ja dejal za Radio Fantasy, Celjski mladinski center vidi kot platformo, kjer lahko vsi skupaj prispevamo k ustvarjanju pozitivnih sprememb in izboljšanju kakovosti življenja mladih v naši skupnosti. “postati moramo vodilna mladinska organizacija v regiji in z inovativnimi pristopi ter prilagodljivostjo, ustvarjati nek vključujoč prostor za mlade, na eni strani za druženje in zabavo, na drugi strani pa za razvoj njihovih veščin in znanj, da jim tako pomagamo, pri lažjem prehodu v to odraslo obdobje,” je še dejal za Fantasy.

Tadej Perčič: “Moja pot v Celjskem mladinskem centru se je začela že leta 2011, ko sem prišel tja kot prostovoljec. Skozi leta sem se aktivno vključil v številne projekte, se udeleževal mednarodnih izmenjav in za nekaj časa vodil Klub študentov. Te dragocene izkušnje so me oblikovale in me opolnomočile, da sem nekaj let preživel v zasebnem sektorju, kjer sem pridobil pomembne izkušnje.” (vir: FB)
Sodelujte v anketi, katere cilje izboljšati in obogatiti decembrsko praznično dogajanje v Celju!

Zavod Celeia vas vabi, da z odgovori na nekaj kratkih vprašanj sooblikujete praznični december v Celju.  Vaše mnenje jim je res pomembno, zato ne oklevajte. Anketa je anonimna.