Celjski plesalci državni prvaki in podprvaki v hip hopu in showdancu (video)

04. 02. 2021 09:00

Minulo soboto je v Športni dvorani Medvode potekalo težko pričakovamo člansko državno prvensto 2020 v hiphopu in showdancu. Absolutno zmago si je s točko Where is the love pod vodstvom Tjaše Leban v najbolj prestižni kategoriji priplesala članska formacija ROYCE.

“Z že več kot 4000 ogledi na naših socialnih omrežjih so nas razveselili komentarji, da točka poboža dušo, da lahko uživamo v vsaki sekundi ogleda in da izžareva ljubezen. Koreografi in plesalci so pri ustvarjanju tekmovalnih točk črpali iz vseh trenutkov, ki jih skupaj s plesalci preživljamo že vse od marca 2020, medtem ko treniramo v dnevnih sobah, se spodbujamo, bodrimo in verjamemo v boljši jutri,” so ob uspehu sporočili iz Plesnega centra TBA.

“Za nami je prav posebno državno prvenstvo Plesne zveze slovenije. Po dolgem času smo vsi plesalci članske sekcije spet bili skupaj v dvorani in kljub vsem ukrepom, zaradi katerih smo stali daleč narazen s plesalci drugih klubov, je bila bližina vredna zlata. Spet smo se spomnili, kako ples zares povezuje in daje smisel našemu vsakdanu. Hvaležni smo, da smo imeli možnost pokazati naše točke in da smo lahko preživeli dan, poln plesa,” pa so misli strnili tekmovalci in trenerji, ki so za pripravo v dvorani imeli le dobra dva tedna časa.

Rezultati in nastopi:

1.mesto – Royce, hiphop formacija – VIDEO:

1.mesto – show dance mala skupina

2.mesto – Tjaša in Lana, hiphop duo – VIDEO:

2.mesto – Nika in Ula, modern duo – VIDEO:

4.mesto – Manca, modern solo – VIDEO:

4.mesto – Nija, jazz solo – VIDEO:

5.mesto – Nika, jazz solo – VIDEO:

5.mesto – Lana, hip hop solo

9.mesto – Sara in Pia, hiphop duo

You Tube playliste tekmovalnih točk

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 0,895 seconds.