Celjski Plesni val s Svetovnega prvenstva v Riminiju z novim zgodovinskim uspehom


podprvakinje_plesni_valNa Svetovnem prvenstvu v Riminiju (Hip hop, Electric boogie, Break Dance), ki je potekal minuli teden, je zaplesalo kar 4000 plesalcev iz 32 držav, tudi iz Slovenije. 40-članska ekipa celjskega Plesnega vala se s prvenstva vrača z največjim uspehom v hip hop zgodovini kluba, polni pa so tudi novih vtisov, spominov in izkušenj.

Dekliška mladinska skupina svetovne podprvakinje
Največji uspeh v hip hop zgodovini Plesnega vala je priplesala dekliška mladinska Hip hop skupina FIERCE, ki je v konkurenci 50-ih skupin iz 32 držav celega sveta stopila na stopničke in v hudi konkurenci in osvojila naslov svetovnih podprvakinj v hip hopu.

Članice skupine Hana Firer, Lana Apotekar, Laura Pintar, Neža Zupan, Nika Cehnar, Kaja Roš in Sara Jezernik so plesalke z dušo in srcem, prav tako kot njihova trenerka in mentorica Tjaša Leban. Odličen uspeh je zagotovo posledica trdega dela, predanosti, talenta in močne povezanosti znotraj skupine ter podpore znotraj ekipe Plesnega vala.

podprvakinje_plesni_val_2

Tudi članske skupine in solisti so se v svojih kategorijah pomerili z več kot petdesetimi skupinami in posamezniki iz celega sveta in se odlično odrezali.

Sestavni del vsakega športa so vzponi in padci, povezanost, želja, prijateljstvo, tekmovalnost, uspehi in neuspehi in kljub temu, da vsi tekmovalci na Svetovnem prvenstvu niso dosegli zastavljenih ciljev, se zavedajo, je pomembno da uživajo v trenutkih in vedno gledajo naprej.

UVRSTITVE:

2. mesto – FIERCE – mladinske hip hop male skupine

16. mesto – CONNEXION – članske hip hop male skupine
21. mesto – FORCE – članske hip hop formacije
23. mesto – Kristjan Terglav – electric boogie solo člani
25. mesto – Marko Sivka – hip hop solo člani
50. mesto – Kristjan Terglav – hip hop solo člani

abonma-zalec-polsi