Celjski študentski klubi se predstavijo na Škisovi tržnici 2012 v Ljubljani (foto)

10. 05. 2012 15:13

škisova tržnicaNa vroči majski dan se je devetega v mesecu, že petnajstič pripravila Škisova tržnica. Dogodek, ki je poznan zagotovo prav vsem študentom in tudi drugim. Predstavilo se je 57 študentskih klubov od povsod iz Slovenije. Stojnice so se kar šibile pod težo dobrot, ki so jih klubi pripravili za študente.

Največja gneča je bila okoli stojnic, od katerih se je najbolj kadilo. In pri stojnicah klubov celjske regije se je zelo kadilo, saj so pripravljali kuhane klobase, nudili Laško pivo, vina, sokove, jogurte, narezke, domače piškote ter druge zanimive in okusne jedi.

Na jugo-vzhodnem območju Škisove tržnice se je predstavilo kar enajst klubor iz regije 03. Sledeči so bili: Klub Trboveljskih študentov, Študentska Organizacija Hrastnik, Klub Študentov Šmarške Fare, Šaleški Študentski Klub, Študentski Klub Mladih Šentjur, Klub Študentov Šmarske Regije in Obsotelja, Klub Študentov Občine Celje, Študentski Klub Žalec, Laški Akademski Klub, Klub Zgornjesavinjskih Študentov in Klub Študentov Dravinjske Doline.

Med 14. in 15. uro so se na velikem odru predstavile plesalke iz Plesnega Vala Celje, ki so zastopale Klub Študentov Občine Celje.

Letošnjo Škisovo tržnico pa niso zaznamovali le jedača, pijača in zabava, vendar tudi EKO koncept prireditve, ob katerem smo vsi skupaj poskrbeli za recikliranje množičnih odpadkov, ki so ob dogodku nastali.

[simpleviewer width=100% height=700 id=180]
Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 3,617 seconds.