Cityband 2017: nastop finalistov in koncert Mi2 (foto, video)

10. 06. 2017 10:01

V petek popoldne jena Glavnem trgu v Celju potekal tradicionalni Cityband koncert. Ob tej priložnosti sta se predstavili zasedbi Stand By in Lumberjack, za piko na i pa se je dogodek zaključil s koncertom Mi2.  

Lumberjack
Lumberjack

City Center Celje vsako leto ob koncu šolskega leta organizira koncert Cityband, ki je namenjen predvsem  dijakom ob koncu šole. Koncert vsako leto otvorita zmagovalki natečaja za neuveljavljene glasbene skupine Cityband.

Letošnje leto je strokovno komisijo najbolj prepričala dolenjska zasedba Lumberjack, ki je za nagrado prejela dva snemalna dneva v profesionalnem studio. Glasovalo pa je lahko tudi občinstvo, ki je največ všečkov namenilo rock skupini koroških fantov, združenih pod imenom Stand By

Mi2 so povsem obnoreli obiskovalce Glavnega trga.
Mi2 so povsem obnoreli obiskovalce Glavnega trga.

Ob tej priložnosti so razglasili tudi Naj maturantko in Naj maturanta. Laskava naziva sta si izborila letošnja maturanta Katja Žerjav in Žiga Boga. Slednji se je domov vrnil z novim iPhonom, Naj maturantka pa je za nagrado prejela skuter.

Celotno dogajanje so zaključili fantje iz zasedbe Mi2, ki so povsem obnoreli občinstvo na Glavnem trgu. Ljubitelji dobre glasbe so uživali in prepevali ob največjih hitih dečkov s Sotle, kot so Štajersko nebo, Zbudi me za 1. maj, Teta Margareta itd.

Vzdušje smo v objektiv ujeli tudi mi. Vabljeni k ogledu fotogalerije in videoposnetkov z dogajanja. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”552″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
carraro-free-polsi
Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 4,504 seconds.