Gimnazijci GCC do kopice novih priznanj

24. 11. 2016 09:10

Štiri zlata priznanja na državnih tekmovanjih iz logike in znanja o sladkorni bolezni, odlična uvrstitev fotografov ter ponoven uspeh debaterjev z Gimnazije Celje – Center

Na državnem tekmovanju iz logike, ki je potekalo 12. 11. v Ljubljani, je tretješolka Anja Vrečer osvojila zlato priznanje, teden dni kasneje pa so zlata priznanja na državnem tekmovanju iz znanja o sladkorni bolezni v Kočevju osvojile Saša Gerlj, 4. d, Katarina Venko, 2. b, in Irena Gerlj, 1. č. 

Tudi na državnem debatnem turnirju, ki je 19. 11. potekal v Litiji, so GCCjevci osvojili odlično ekipno 3. mesto, četrtošolka Klementina Krulec pa je bila razglašena tudi za 1. govorko slovenskega dela turnirja. 

Nagrajena fotografija Nika Skerbiša na natečaju Fotografiram torej sem (arhiv GCC)
Nagrajena fotografija Nika Skerbiša na natečaju Fotografiram torej sem (arhiv GCC)

Po odličjih pa so segli tudi fotografi z GCC in na  IX. tradicionalnem vseslovenskem srednješolskem natečaj “Fotografiram, torej sem” Društva fotografov SVIT osvojili ekipno 3. mesto, tretješolec Nik Skerbiš pa je osvojil še posebno diplomo za eno izmed najboljših 7 fotografij. Na natečaj, kjer je sodelovalo 47 šol s 505 fotografijami, se je sicer uvrstilo 6 fotografov in 14 fotografij z GCC. 

Vir in foto: arhiv GCC

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 0,907 seconds.