Gledališče Zarja navdušilo s premiero pravljice Peter Pan (foto, video)

10. 12. 2017 20:32
Peter Pan je v svoj pravljični svet popeljal številno občinstvo Gledališča Zarja.
Peter Pan je v svoj pravljični svet popeljal številno občinstvo Gledališča Zarja.

Gledališče Zarja je v petek zvečer poskrbelo za pravo pravljično vzdušje, saj so za obiskovalce pripravili premiero pravljice Peter Pan, ki je nastala pod režisersko taktirko Žige Medveščka. 

Peter Pan je priljubljena otroška pravljica, ki je v začetku 20. stoletja nastala izpod peresa škotskega pisatelja Jamesa M. Barrieja. Zgodba govori o živahnem in prebrisanem dečku s sposobnostjo letenja, ki ne želi odrasti. Svoje večno otroštvo, polno zanimivih dogodivščin, preživlja v deželi Nije, kjer je vodja druščine Najdenčkov. V življenju se srečuje z morskimi deklicami, pirati, Indijanci in vilami, tu pa tam pa spozna tudi otroke iz resničnega sveta …

Vsa za pravljična bitja pa so navdušila otroke iz resničnega sveta, ki jih je v petek zaneslo v Gledališče Zarja. Mladi in mladi po srcu so vidno uživali v predstavi in v hudomušnih situacijah, v katerih so se znašli glavni akterji.

December v Zarji prinaša ponovitve pravljice Peter Pan in komedije Na kmetih
Peter Pan se kmalu vrača s svojimi dogodivščinami.
Peter Pan se kmalu vrača s svojimi dogodivščinami.

Premiera pravljice Peter Pan je tudi sicer požela veliko zanimanja, saj je bila že pred petkovo premiero razprodana. Ampak nič za to, saj bo Gledališče Zarja obarvalo pravljični december še z dvema uprizoritvama.

Ponovitvi predstave bosta v torek, 19. decembra, ob 18.00 in nedeljo, 14. januarja, ob 18.00.

Gledališče Zarja pa bo tudi sicer poskrbelo za pestro decembrsko dogajanje. Poleg ponovitve Petra Pana, bo v četrtek, 28. decembra ob 19.30 potekala še novoletna predstava Na kmetih, s katero bodo “Zarjani” zaključili uspešno leto in se poveselili skupaj z obiskovalci.

Ne spreglejte torej razgibanega decembrskega programa v Gledališču Zarja. Vabimo pa vas tudi k ogledu videa in fotogalerije s petkove premiere pravljice Peter Pan.

Oglejte si še fotogalerijo

Tina Ožvald

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
212 queries in 9,214 seconds.