Išče se »Naj prostovoljec« leta 2020 v Mestni občini Celje

05. 02. 2021 09:00

Informacijska točka Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra je v sodelovanju z Mestno občine Celje, objavila JAVNI NATEČAJ, na katerem bodo izbrali NAJ PROSTOVOLJCA ZA LETO 2020 v Mestni občini Celje.

Natečaj je namenjen vsem prostovoljcem Mestne občine Celje, ki so v letu 2020 delovali na prostovoljskem področju. Prostovoljci se bodo potegovali za naziv »Naj prostovoljec« v petih različnih starostnih kategorijah. V vsaki kategoriji bo »Naj prostovoljec« izbran s pomočjo strokovne komisije. Predlagatelji prostovoljcev so lahko posamezniki, neformalne skupine, društva, zavodi, lokalni mladinski svet ali druge javne ali zasebne institucije.

KDO JE LAHKO PREDLAGATELJ?

Posameznik, neformalna skupina, društvo, zavod, lokalni mladinski svet ali druga javna ali zasebna institucija.

KAKO IN DO KDAJ JE POTREBNO ODDATI PRIJAVO?

Predlagatelji morajo izpolnjeno prijavnico na Javni natečaj in priloge posredovati najkasneje do 19.3.2021, po elektronski pošti, na e-naslov: info@mc-celje.si, s pripisom: »Javni natečaj za naj prostovoljca leta 2020«. Rezultati natečaja bodo znani na prireditvi »16. FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekala v petek, 23. aprila 2021, s pričetkom ob 10.00 uri. Lokacija same prireditve bo znana naknadno, saj bo prilagojena glede na epidemiološke razmere in na obstoječe ukrepe, ki bodo v veljavi za mesec april.

Podrobnejše informacije lahko najdete tukaj, za vse nadaljnje informacije pa smo vam na voljo na info@mc-celje.si ali na telefonski številki +386 40 570 289.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,160 seconds.