Jubilejni logotip Glasbene šole Celje

20. 11. 2017 12:22

Glasbena šola Celje je v sodelovanju s Srednjo šolo za strojništvo, mehatroniko in medije pripravila poseben projekt, ki ima za Glasbeno šolo Celje simbolen pomen, dijakom strokovne šole pa je prinesel neprecenljive izkušnje.

V prihodnjem letu bomo obeležili 110-letnico javnega glasbenega šolstva v Celju. Ob tem jubileju bo šola predstavila priložnostni logotip, ki ga bo širša javnost prvič spoznala na Tradicionalnem koncertu pedagogov Glasbene šole Celje 30.11.2017 v Narodnem domu. Logotipe so ustvarjali dijaki medijske smeri Šolskega centra Celje pod mentorstvom Petra Arliča, najožji izbor logotipov pa so dijaki – avtorji le-teh predstavili povabljenim na dogodek.

Ravnatelj Glasbene šole Celje Simon Mlakar je k sodelovanju pri zbiri povabil tudi direktorja Muzeja novejše zgodovine dr. Tončka Kregarja ter sodelavko Urško Repar, direktorico Osrednje knjižnice Celje Polono Rifelj, vodjo družbenih dejavnosti MOC Polono Ocvirk, ravnateljico SŠ SMM Simono Črep ter predstavnika I. gimnazije v Celju, s katero glasbena šola izvaja program umetniške gimnazije, smer glasba.

V okviru prihajajoče 110-letnice javnega glasbenega šolstva v Celju bo Glasbena šola Celje v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine pripravila jubilejno razstavo, skupaj z Osrednjo knjižnico Celje pa jubilejni zbornik, prihodnje leto pa bo zagotovo obeleženo z vrsto odličnih glasbenih koncertov ter osrednjim glasbenim dogodkom v novembru.

pralnica-celje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 3,309 seconds.