Kako pa vi preživljate svoj prosti čas? V MCC ga ustvarjalno ONline.

26. 01. 2021 09:00
Celjski mladinski center je skupaj v sodelovanju s klubom KLUG v letošnjem letu ponovno izvedel projekt z naslovom Ustvarjalna mladina. Projekt je namenjen spodbujanju ustvarjanja in promociji, ter povezovanju med ustvarjalci v likovnem svetu. 

Letošnji projekt je bil zaradi razmer izpeljan virtualno, v obliki spletne likovne razstave Ustvarjalno ONline. Razstavo si je moč ogledati na spletni strani vse do 8. februalja.

Ustvarjalno ONline je virtualna razstava večih kreativcev iz Kluba ljubiteljev likovne in glasbene umetnosti KLUG, ki jih povezuje ljubezen do risanja in slikanja. Združujejo domišljijsko, moderno, ustvarjalno in preprosto unikatno. Ko je svet na off, oni šele začnejo.

Projekt omogoča izmenjavo znanja in izkušenj, virtualno druženje in ustvarjanje. Končni rezultat sodelovanja pa je razstava virtualna razstava Ustvarjano ONline. V njej sodelujejo tako mladi entuziasti kot tudi prekaljeni mački slovenske umetnosti.

Cilj razstave je prebiti monotonost in pokazati, da se vse da, če se le hoče. Oni se ne dajo. Z vami bodo delili vse, kar jih navdihuje. Tematsko zajema vse od domišljijskih del, ki izhajajo iz stripovskih junakov, prek pop kulture, ilustracije navdihnjene z modo pa vse do tradicionalno zasnovanih del. Vsem so umetniki dodali čisto svoj, svež osebni stil.

Sprehodite se po virtualni galeriji kjer se predstavijo: Mitja Bokun, Zoja Čepin, Žan Glavnik, Ana Goršek, Daniela Krofič, Urška Lončar, Maša Motoh, Denis Polanc, Dolores Ponoš, Josipa Ponoš ter Nik Skušek.

Razstava bo brezplačno odprta vse do 8. 2. 2021, najdete pa jih na socialnih omrežjih pod Ustvarjalno Online. Razstavo organizira Klub KLUG v sodelovanju z Mestno občino Celje, trgovino Proartpens in Celjskim mladinskim centrom. Povezava do virtualne likovne razstave TUKAJ (klik)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 0,829 seconds.