Koncert Elektrijanov v Špitalu za prjatle privabil številne obiskovalce (foto, video)

16. 06. 2014 18:59
Koncert Elektrijanov je minil v znamenju odlične obiskanosti.
Koncert Elektrijanov je minil v znamenju odlične obiskanosti.
Elektrijani
Elektrijani

Elektrijani so najmlajši celjski band, ko so se minuli četrtek predstavili širšemu občinstvu v Špitalu za prjatle. Kljub slabemu vremenu so v priljubljen lokal privabili številne obiskovalce.

Zasedbo Elektrijani sestavljajo saksofonist Žiga Bizjak, kitarist Jakob Gračnar, pianist Urh Birsa in Jakob Čater na violončelu. Štirje mladi nadebudni glasbeni talenti delujejo pod mentorstvom Bend Manije, pod njenim okriljem pa so se v četrtek predstavili tudi drugi mladi glasbeniki, ki so večer glasbeno obarvali.

Prepevali so namreč znane otroške melodije, nekateri pa so se pogumno lotili tudi inštrumentov, ki zahtevajo večjo stopnjo zahtevnosti. Mladi celjski glasbeniki so tako dokazali, da dogajanje na Celjskem čaka pestra prihodnost, polna kulturnih dogodkov in dobre glasbe.

Koncerta smo se udeležili tudi mi, posneli pa smo fotogalerijo in video posnetek, kjer se lahko tudi sami prepričate o glasbenem potencialu Elektrijanov in njihovih prijateljev iz Bend Manije.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=598]

VABIMO NA PINK FLOYD SHOW S ŠPITAL ZA PRJATLE – PODARJAMO VSTOPNICE IN KUPONE ZA POL CENEJŠO PIJAČO

Članom našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa ponujamo 8 brezplačnih vstopnic za Pink Floyd Show ki bo v torek 24.6.2014, s pričetkom ob 20.00 uri na odprtem v Špitalu Za Prjatle. Na voljo pa je še nekaj kuponov za 50% cenejšo pijačo v tem priljubljenem lokalu.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:
polsi-pink-floyd-spital

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 2,851 seconds.