Kreativne počitnice z MCC-jem v mestnih četrtih

09. 07. 2019 07:00

mcc-kreativne-pocitnice

Celjski mladinski center je v sodelovanju z mestnimi četrtmi Hudinja, Slavko Šlander, Dečkovo naselje in Nova vas ter v sodelovanju z Mestno občino Celje, v čas poletnih počitnic vstopil aktivno in kreativno. V času med 26. 6. ter 5. 7. so mladinski delavci in animatorji Celjskega mladinskega centra v prostorih mestnih četrti izvajali ustvarjalne delavnice, športne ter družabne igre.

mcc-kreativne-pocitnice-1Namen projekta je bil spodbuditi mlade k aktivnemu preživljanju prostega časa ter aktivnosti Celjskega mladinskega centra približati mladim znotraj njihovega lokalnega okolja.

Otroci mestnih četrti so v lepih, vročin in sončnih dneh lahko svoje počitnice preživeli aktivno, kreativno in v športnem duhu. Pod vodstvom mladinskih delavcev in animatorjev so igrali različne športne igre, badminton, odbojko, boj med dvema ognjema itd.. Manjkalo pa ni tudi zabave z vodnimi baloni. Poleg športnih iger so lahko otroci risali, ustvarjali, barvali, igrali karte, igrali ogromen človek ne jezi se, plesali in igrali kitaro.

Zaradi velikega interesa kreativnih počitnic v mestnih četrteh želi Celjski mladinski center le te ponoviti, ter aktivnosti razširiti na druge mestne četrti znotraj Celja.

Mladinski center se iskreno zahvaljujem Mestnim četrtem Hudinja, Nova vas, Dečkovo naselje in Slavko Šlander za sodelovanje.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 1,297 seconds.