MCC Rock Show s skupinami ID, Precisely late in Fuck Logic (foto, video)

16. 09. 2014 07:39
ID
ID

V soboto zvečer so se vsi ljubitelji rock glasbe zbrali v Mladinskem centru Celje, kjer je potekal tradicionalni MCC Rock Show. Dogodek je obiskovalcem postregel s tremi odličnimi izvajalci, katerih rdeča nit je rock glasba, vsaka skupina posebej pa je svojo glasbo začinila še s specifičnimi žanri.

Oder velike dvorane v Mladinskem centru Celje je najprej zavzela zasedba ID. Gre ta skupino štirih fantov iz Gorenjske, ki so poleg znanih rock hitov odigrali še nekaj avtorskih skladb. Sicer pa so obiskovalce razvajali s klasičnimi rock hiti, kot sta Basket Case in Song 2 ko so zaigrali Killing in the name, pa so popolnoma obnoreli občinstvo.

Precisely late
Precisely late

Tomaž Silič, Jaša Šrot in Miha Štupar so fantje iz ska-punk skupine Precisely late, ki so nastopili drugi po vrsti. Vse svoje skladbe so začinili s ska pridihom, pri tem pa niso manjkale skladbe od Zablujene generacije, Mi2 in Elvis Jackson. S svojim nastopom so še dodatno dvignili pozitivno atmosfero v dvorani Mladinskega centra Celje.

Fuck logic
Fuck logic

Nazadnje nastopila metal skupina Fuck logic, ki jo sestavljajo Jan Potrč, Andrej Gajšek, Simon Tratnik in Kristjan Pader. ladi fantje nabiti s pozitivno energijo Guatemala Pencils Of Promise Journal VideoQuestions? Comments? Let us know: @billboard Print The Hot 100 Aug 16, 2014 37 Believe Me Lil Wayne Featuring Drake View Chart Radio Songs Aug 16, 2014 20 Believe Me Lil Wayne Featuring Drake View Chart On-Demand Songs Aug 16, 2014 36 Believe Me Lil Wayne Featuring Drake View Chart Hot R&B/Hip-Hop Songs Aug 16, 2014 9 Believe Me Lil Wayne Featuring Drake View Chart R&B/Hip-Hop Airplay Aug 16, 2014 2 Believe Me Lil Wayne Featuring Drake View Chart Social 50 Aug 16, 2014 1 justin-bieber-news.info View Chart View moreSign up for our daily newsletter. preigravajo vse od starih heavy metal hitov, kot so Anthrax, Metallica, Pantera kot tudi nekaj ne težkometalnih izvajalcev, kot so Billy Idol, Sex pistols, Alice in chains, ki so jih fantje priredili s svojimi svežimi idejami in zvokom, ki zatrese vsako koncertno prizorišče. Nič drugače ni bilo v Mladinskem centru Celje.

 MCC Rock Show je tako minil v znamenju pozitivne energije, vsi ljubitelji tovrsne skladbe pa že s pričakovanjem čakajo na podobne dogodke. Do takrat pa lahko uživate ob utrinkih s sobotnega koncerta v spodnji fotogaleriji in video posnetku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=672]

F/T/V: Tina Ožvald

BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA KINO METROPOL:
Tokrat imamo na voljo po 8 brezplačnih vstopnic za filme Jimmyjev dom, Čarovnija v mesečini, Inferno. V posebni septembrski akciji za brezplačno vstopnico potrebujete le 1 cekin, ki vam ga podarimo ob prvi registraciji!  Naročite jih tukaj:

polsi-kino-metropol
Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
199 queries in 0,679 seconds.