Multiball in Kljubska žurka požela velik uspeh (foto, video)


V soboto, 17. decembra, smo lahko skupaj s celjskimi Multiballi praznovali deseto obletnico njihovega obstoja, nato pa še do zgodnjih jutranjih ur plesali v ritmih Prednovoletne Kljubske žjurke.

Ob desetih so večer začeli Multiballi, ki so preigravali vse svoje hite, predstavili pa so nam tudi kar nekaj novejših skladb. Kljub nesrečni poškodbi pevca, ki si je pred koncertom zlomil nogo, jim energije niti malo ni manjkalo in bilo je zelo lepo razvidno, zakaj so Multiballi stalnica na celjski sceni že deset let in pa tudi to, da še ne razmišljajo o umiku.

Po končanem koncertu so vajeti prevzeli DJi, ki so občinstvo popeljali nazaj v čase, ko je v Celju še deloval stari Kljub. Tako so se mešale prav vse generacije, od mladih, pa do tistih malo manj, tistih, ki so Kljub doživljale v vsej njegovi slavi, in tistih, ki so o njem poslušale le nostalgične zgodbe starejših bratov in sester.

V koncertu in pa na žuru smo vsi zelo uživali in komaj čakamo še kakšno ponovitev. Multiballom želimo še vsaj deset dobrih let, Kljubskim žjurkam pa več ponovitev.

[simpleviewer width=100% height=700 id=103]

Tekst; Nuša Stamejčič

Foto&video; Nuša Stamejčič, Matej Koren