Najuspešnejši osnovnošolci in učenci glasbene šole Mestne občine Celje na obisku pri županu


Šolsko leto je tako rekoč skoraj pri koncu. Večina šolarjev je z eno nogo že na počitnicah. Le nekateri, ki tekom leta niso pokazali dovolj marljivosti in znanja v teh vročih dneh še gulijo knjige in se potijo pri raznih nalogah.

Seveda takšni učenci v sredo, 15. junija, niso bili na sprejemu pri županu Mestne občine Celje Bojanu Šrotu, ki je na slavnostnem sprejemu podelil priznanja najuspešnejšim osnovnošolcem in učencev glasbene šole.

Celjski Narodni dom je tako v sredo pokal po šivih (pa ne zaradi prostorske stiske), vendar zaradi znanja najuspešnejših devetošolcev, ki so se udeležili sprejema. To so učenci, ki so na področju znanja, kulturnega poustvarjanja, raziskovalnih dejavnosti in športa dosegli izjemne uspehe in tako na najlepši način obogatili svojo mladost ter življenje v Celju.

Priznanja so podelili učencem I., II., III. in IV. osnovne šole, kakor tudi učencem Osnovnih šol Frana Roša, Lava, Ljubečna, Glazija, Frana Kranjca in Hudinja ter na glasbenem področju Glasbeni šoli Celje.

t/f: Špela Ožir