Novoletni plesni in praznični vlak: V Plesnem forumu Celje so se zavrteli Murenčki, Packe, Sovice … (foto, video)

27. 12. 2013 10:47

DSCN0049 (Kopiraj)Minulo nedeljo se je Plesni forum Celje z okolico kar tresel, saj so v njem poskakovali otroci od tretjega do dvanajstega leta in obiskovalce popeljali na plesni in praznični vlak.

Najprej je ob 17. uri odpeljal novoletni praznični vlak, kjer so se predstavili Murenčki (3-4 leta), Čebelice (4-5 let), Metuljčki (5-6 let) in Sovice (6-7 let), ki so pod pedagoškim vodstvom Goge Stefanovič Erjavec in s pomočjo asistentk Lie Hofman in Gruše Erjavec že odplesali v novo leto in obiskovalce popeljali v magični svet plesa.

Zabava pa se s tem še ni končala, marveč se je ob devetnajsti uri nadaljevala, saj so takrat Plesni forum Celje ogrevale : Packe (7-9 let), Pike (9-10 let) in Frke (11–12 let). Mladi plesalci so se odrezali tako dobro, da so na koncu priklicale kar samega Božička, ki jih je za njihov trud in pridnost tudi obdaril.

DSCN0217 (Kopiraj)

Goga Stefanovič Erjavec
Goga Stefanovič Erjavec

Ob prijetnem dogodku je tudi Goga Stefanovič Erjavec, umetniški vodja Plesnega foruma Celje, izrazila veselje ob izredno dobri obiskanosti novoletnega plesnega vlaka in novoletnega prazničnega vlaka ter navdušenje ob dejstvu, da otroci tako intenzivno dojemajo ples kot izrazno sredstvo in s tem krepijo svoje motorične sposobnosti.

Mladi talenti Plesnega foruma Celje so tako v prazničnem vzdušju odplesali v novo leto, za katerega upamo, da jim bo prineslo še več plesnih podvigov in izzivov. Vas pa vabimo k ogledu spodnje fotogalerije in video prispevka, kjer si lahko ogledate, kako so se zavrteli naši najmlajši.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=485]

F/T/V: Tina Ožvald

thermana_klik

Oznake: , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 3,605 seconds.