Območna revija pevskih in glasbenih skupin vrtcev 2013 (foto in video)

24. 05. 2013 13:08

Minuli torek je v Celjskem domu potekala tradicionalna pevska prireditev, na kateri so nastopile pevske in glasbene skupine vrtcev občin Dobrna, Štore, Vojnik in MO Celje. Sodelovalo je kar osem pevskih zborov in skupin, s skupno 251 pevci in glasbeniki. Organizator je bil Javni sklad RS za kulturne dejavnosti – Območna izpostava Celje.

V prvem delu srečanja, poimenovanega “Pojem in igram“, so se predstavili varovanci Vrtca Tončke Čečeve – Instrumentalna skupina, Vrtca Dobrna, Vrtca Danijelov levček – enota Slomšek Celje in Vrtca Vojnik.

Nastopi so pritegnili veliko zanimanja s strani staršev, starih staršev, bratcev in sestric.

V drugem delu pa varovanci Vrtca Anice Černejeve – Enota Hribček Celje, Vrtca Danijelov levček – enota Center Celje, Vrtca Anice Černejeve – Enota Mavrica Celje ter Vrtca Tončke Čečeve – enota Gaberje Celje.

Repertoar nastopajočih je obsegal ljudske pesmi in pesmi domačih avtorjev. Srečanje je strokovno spremljala dr. Dragica Žvar iz Celja, ki je po srečanju podala pisno oceno nastopov.

Utrinke nastopov smo ujeli v kamero, kar si lahko ogledate v spodnjem video posnetku, vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=382]

v/t/f: eH

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,832 seconds.