Plesni večer v Kulturnem centru Laško (foto, video)


“Harmonija je čista ljubezen, kajti ljubezen je koncert.” – Lope de Vega
“Harmonija je čista ljubezen, kajti ljubezen je koncert.” – Lope de Vega

plesnivecer (Kopiraj)Se še spomnite svoje prve ljubezni? Kako je bilo, ko vam je srce prvič zares zaigralo? Ko ste se spogledali in že v istem hipu preprosto vedeli? Ko ste začutili tisto nekaj … več?

V sredo zvečer je v Kulturnem centru Laško potekal tradicionalni večer plesa I. gimnazije v Celju z naslovom S plesom do ljubezni, kjer so dijaki v občinstvu prebujali ravno te občutke. 

V plesni zgodbi, katere rdeča nit je bila ljubezen, so se predstavili dijaki in dijakinje,  ki obiskujejo različne plesne šole in nam pričarali razgiban in pester program. V okviru tega so se predstavili Plesni val Celje, Harlekin – društvo za umetnost plesa, Plesni teater Igen, PK Kattan, Plesni forum Celje, J – Dance, PK Fredi in KUD mažoretke RAP Radeče.

DSCN8049 (Kopiraj)

DSCN8081 (Kopiraj)Mladi talenti so v prizmo plesa odlično vkomponirali zgodbo ljubezni – vse od njenih sladkih začetkov, vzponov, mračnih padcev in ponovne iskrice.

Plesno zgodbo smo v objektiv ujeli tudi sami in za vas pripravili bogato fotogalerijo in video prispevek. Vabljeni k ogledu!

[simpleviewer width=100% height=700 id=957]

slo-dal-polsi2