Počitnice 2012 v Celju: pestra izbira brezplačnih aktivnosti za otroke


Se tudi vi sprašujete, kako bi med poletnimi počitnicami »zaposlili« vašega nadebudneža, da mu ne bi šle neumnosti po glavi?

Če so razne športne šole za vaš žep predrage, da o tečajih jezikov v tujini sploh ne izgubljamo besed, potem poiščite kakšno izmed aktivnosti kar v domačem mestu. Ni jih malo, so dobro organizirane in dostopne večini denarnic. Mi predstavljamo le nekatere, predvsem brezplačne.

Celjski mladinski center najmlajše vabi na Sobotnice. Gre za različne brezplačne ustvarjalne delavnice in družabne igre, ki bodo potekale vsako soboto med 9.30 in 12.30. V primeru dežja delavnice odpadejo.

Pestro bo tudi na Letnem kopališču Celje.  Obljubljajo športno animacijski program z nagradami, vodne aktivnosti z glasbo, ob koncih tedna tudi vodno animacijo.

Tudi Košarkarski klub Celjski vitez organizira brezplačne počitniške aktivnosti, ki so jih poimenovali “Košarka za vse“. Potekale bodo od 16. do 31. avgusta na zunanjih igriščih Gimnazije Center Celje, predvidoma med 9.30 in 11. uro.

Plavalna šola bo na Letnem kopališču med vikendi za predšolske otroke in osnovnošolce organizirala brezplačne ustvarjalne delavnice,  lutkovne predstave, obiskal jih bo čarodej,  otroci se bodo preizkusili v karaokah, julija pa bodo v okviru sladolednega dne vsak obiskovalec dobil brezplačni sladoled.

Največ različnih dogodkov v poletnih dneh pa najdete zbranih v programu Poletje v Celju, knežjem mestu.

t: ŠK