Počitniške ustvarjalne delavnice v Celju 2015 (foto, video)

10. 08. 2015 13:01

DSCN9293 (Kopiraj)Letošnje poletje v Celju je še posebej pestro in obarvano s številnimi zabavnimi dogodki. Vendar na svoj račun ne prihajajo le starejši, marveč se vsak dan najde pestro dogajanje tudi za naše najmlajše.

Tako se lahko na raličnih lokacijah v Knežjem mestu otroci udeležijo zanimivih ustvarjalnih delavnic, mi pa smo se minuli teden na nekatere tudi odpravili, da bi na lastne oči preverili, kakšne aktivnosti tam potekajo.

DSCN9305 (Kopiraj)

V Osrednji knjižnici Celje poleti vsak teden potekajo počitniške ustvarjalne delavnice z Nado Mlinarević, ki so vsakič znova tematsko obarvane. V sredo dopoldne so otroci lahko ustvarjali z naravnimi materiali in svoje mojstrovine navdihnili na temo poletje. S kamenčki, školjkami, biseri in številnimid rugimi surovinami, so otroci ustvarjali različne umetnine, ki si jih lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. Pred objektiv pa smo povabili tudi Nado Mlinarević, ki nam je povedala več o samih delavnicah.

DSCN9347 (Kopiraj)V petek nas je pot zanesla še na Mestno plažo Celje, kjer je v okviru Otroških sanj s.p. potekala ustvarjalna delavnica z naslovom Postanimo kraljične in vitezi. Že ob samem prihodu na Mestno plažo sta obiskovalce pozdravili dve kraljični, ki sta otroke povabili bližje, da so lahko skupaj ustvarjali kraljične in viteze iz naravnih in recikliranih materialov.

Udeležencev ustvarjalne delavnice pa ni pregnala niti vročina. saj so v drugem delu izdelali tudi pahljače, ki pridejo še kako prav v teh vročih dneh. Tudi to delavnico smo ovekovečili v video posnetku in fotogaleriji, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Prav tako pa vas vabimo k rednemu spremljanju koledarja dogodkov na Celje.info, s katerim boste vedno na tekočem, kdaj se kje kaj dogaja – vključno s pestrimi ustvarjalnimi delavnicami.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=862]

F/T/V: Tina Ožvald

mulc-lasko-polsi

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
184 queries in 0,833 seconds.