Pomladni koncert Gimnazije Celje-Center 2015 (foto, video)

27. 04. 2015 08:19

DSC_0002Gimnazija Celje-Center je na četrtkovem pomladnem koncertu v Narodnem domu znova na ogled postavila razkošen pevski talent svojih dijakov. Ti so, skupaj s profesorji pripravili koncert ob prazniku Mestne občine Celje in obletnici, ki je zaznamovala 70. let od konca II. svetovne vojne.

 

Koncert v celjskem Narodnem domu so pričeli z Dekliškim pevskim zborom in pesmijo Dekle na vrtu, sledil pa jim je Mladinski pevski zbor RTV Slovenija pod vodstvom Anke Jazbec, z Ano Starc na altovski kljunasti flavti, Pandelino Antanasovo na klavirju ter Vidom Useničnikom na tolkalih. Tudi fantovska pevska skupina FaVoZa pod vodstvom ravnatelja Gregorja Deleje je prišla na vrsto, na koncu pa so nastopili vsi skupaj, skupina Šlagers pa je poskrbela za dodatno glasbeno spremljavo. Koncert  je bil tudi namenjen slovesu od maturantk in maturantov, ki so skozi casino online svoja šolska leta prepevali v pevskem zboru.

DSC_0041

“Te pesmi smo peli že od revije naprej, tako da smo jih za koncert samo ponavljali in izpopolnjevali naše petje. Mislim, da nam je koncert uspel, energija je bila odlična, publika pa je prav tako bila videti navdušena, vsaj po aplavzu sodeč,” je povedal Rožle Stajner, pevec skupine FaVoZa

DSC_0066

Vljudno vabljeni tudi h ogledu foto galerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=808]

Marina Bajić

 

polsi-ure-jahanja-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,761 seconds.