Predstavila so se mladinska društva, zvečer “zažagali” Kingston in Big Foot Mama (foto, video)


V soboto, 28. maja, smo na parkirišču na Vrunčevi, za Fakulteto za logistiko, v zanimivih delavnicah in čudovitih koncertih lahko uživali vsi, mladi in pa tudi malo starejši.

Dogodek se je začel že ob 14:00, ko so se nam na stojnicah predstavila mladinska društva, ki delujejo v širšem celjskem okolju, tako smo lahko spoznali več o Dijaški organizaciji Slovenije, Mladinskem centru Celje, skavtih, tabornikih in še mnogih drugih. Imeli smo tudi možnost športnega udejstvovanja v obliki košarke, nogometa,… in pa tudi čisto pravi stimulator surfanja.

Tako se popoldne gotovo nismo dolgočasili, ampak smo se ogreli za veliki koncert, ki je sledil zvečer. Najprej so se predstavile manj znane lokalne skupine Burn Fuse, Tolar Band, Heretic in Kronika, čez cel dan pa sta za glasbo skrbela DJa. Nato so nastopili Zablujena generacija, Kingston in končno Big Foot Mama, ki je občinstvo zabavala vse do ene ure zjutraj. Poskrbljeno je bilo tudi za vse nogometne navdušence, saj smo finale lige prvakov lahko spremljali tudi na platnu ob odru.

Prireditev je potekala v organizaciji Kluba študentov občine Celje.
[simpleviewer width=100% height=700 id=38]


f/t/v: Nuša Stamejčič