Premiera predstave Prekletstvo zelenih štumfov v Gledališču Zarja Trnovlje (foto, video)

16. 10. 2015 19:54

DSC_0017V sredo, 14.10. je v Gledališču Zarja Trnovlje potekala premiera mladinske predstave Prekletstvo zelenih štumfov, v režiji Cvetke Jovan Jekl. Zgodba je bila polna tegob sodobnih najtnikov, ki so jo dodatno popestrile še vile.

 

 

 

 

Ko se vili Wilburgi urok neznano ponesreči, poskuša ugotoviti, zakaj. Urok bi moral delovati tako, da bi se fantje zaljubili v dekleta in tako bi bila želja deklet izpolnjena. A kaj, ko eden od fantov nosi najnevarnejši motilec urokov-zelene štumfe.

Wilburga se trudi, da bi vse skupaj popravila, saj je s tem ogrozila tudi svojo službo. Ko pa se še fantje odločijo vzeti stvari v svoje roke, nastane prava zmešnjava, ki pa jo mora seveda urediti Wilburga.

DSC_0032

V predstavi so nastopali: Eva Hvalec (Wilburga), Tadeja Čander (Gertrude), Nastja Kovač (Frančeska), Lin Šuster (Neža), Oksana Zupanc (Anabela), Klara Metličar (Nanja), Jure Hladin (Nace), Rok Tratnik (Maks), Urban Pajk (Angeloti), Nada Jelen (Mama).

DSC_0095

Predstavo si lahko ponovno ogledate tudi 22.10., prav tako pa se s petkom, 16.10., pričnejo Novačanova gledališka srečanja. Vljudno vabljeni!

Prav tako pa vabljeni tudi k ogledu foto galerije in video posnetka s premierne predstave.

[simpleviewer width=100% height=700 id=888]

Marina Bajić

abonma-zalec-polsi

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,116 seconds.