Prireditev “Hudija je zakon” mladim ponudila druženje, šport, ustvarjanje in zabavo (foto, video)

16. 10. 2012 09:08

Salezijanski mladinski center Celje je eden tistih prostorov v knežjem mestu, ki mladim ponuja druženje v prijetnem ambientu. Gre za vzgojno okolje, ki ponuja otrokom in mladim veliko možnosti za druženje in športne aktivnosti.

Pod okriljem animatorjev in drugih prostovoljcev lahko mlajše generacije v SMC Celje svoj prosti čas preživljajo ob različnih družabnih igrah v klubskem delu, v igralnici pa se lahko udeležujejo turnirjev v namiznem tenisu, biljardu, ročnem nogometu in namiznem hokeju. Še posebej priljubljene so aktivnosti na zunanjih igriščih, kjer se lahko mladi rekreirajo ob igranju nogometa, odbojke, košarke ali tenisa.

Salezijanski mladinski center Celje poleg ustaljenih dejavnosti prireja tudi prireditve, med katerimi je še posebej potrebno omeniti “Hudija je zakon”. Omenjena prireditev je v prostorih SMC Celje potekala ravno minulo soboto od 11. do 14. ure, obsegala pa je turnirje v odbojski, nogometu, ročnemu nogometu, namiznemu tenisu, zračnemu hokeju in biljardu, poleg tega pa so še  za predšolske otroke potekale tudi ustvarjalne delavnice.

Začetek prireditve je otvoril Slavko Pajk,  odgovoren za mladinski center, kasneje pa je vajeti programa prevzel vrtec Danijelov levček, enota Slomšek. Najbolj lačni obiskovalci prireditve so si lahko na dvorišču privoščili kostanj, poleg tega pa so organizatorji ob koncu prireditve pripravili tudi golaž za vse udeležence. Kljub slabemu vremenu je prireditev uspela in na prosto privabila kar nekaj obiskovalcev, sami pa si lahko spodaj ogledate video posnetek in fotogalerijo iz prireditve Hudija je zakon.

[simpleviewer width=100% height=700 id=260]

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 0,706 seconds.