Pustna povorka OŠ Lava po ulicah knežjega mesta (foto, video)

01. 03. 2017 08:33
Učenci in učitelji OŠ Lava so v torek dopoldne izvedli pustno povorko in preplavili ulice knežjega mesta.
OŠ Lava je poskrbela za odlično pustno zabavo.
OŠ Lava je poskrbela za odlično pustno zabavo.

Skupinske maske OŠ Lava so z rajanjem začele pred Mercatorjem v MČ Lava. Nato so se podale na mestne ulice, kjer so se jim na Trgu celjskih knezov pridružili tudi učenci prve triade in učiteljice z II. osnovne šole Celje.

Kocke, čebelice, domine, pametni telefoni, kuharji, princeske in številne druge pustne šeme so poskrbeli za zabavo za vse mimoidoče. Celjske ulice so preplavili z glasbo, petjem in plesom, ob čemer so se lahko vsi izvrstno zabavali.

Pustne maske smo na kraju zločina ujeli tudi mi in jih ujeli v objektiv. Držimo pesti, da so učenci in učitelji OŠ Lava uspešno pregnali zimo, kako so to izvedli, pa si lahko ogledate v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”508″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

klapski-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,808 seconds.