Učenci OŠ Lava so se poklonili knjigi, lepi besedi in mestu Celje (foto, video)

21. 05. 2012 18:42

Sobotno dopoldne so mimoidočim v središču Celja popestrili učenci OŠ Lava. Obiskovalci so lahko uživali v zanimivem glasbenoliterarno- likovnem programu.

Učenci vseh razredov so izvajali pester glasbeni program z zborovsko-instrumentalno zasedbo. Mladi talenti so poleg petja zaigrali tudi na številne inštrumente. Medtem, ko je del učencev kratkočasil mimoidoče, pa so jim preostali podarjali knjige. Po zaključku enournega programa so si lahko obiskovalci kar sami postregli in si ogledali knjige različnih žanrov.

Učenci OŠ Lava  so poleg zabave in knjig mimoidočim na stojnicah ponujali tudi izdelke, ki so jih sami napravili. Ob tem so zanje skrbele učiteljice in ravnateljica Marijana Kolenko, ki je po zaključku prireditve poklepetala tudi z mimoidočimi. Manjkala ni niti ekipa Zabava za otroke, saj so s svojo maskoto marsikomu narisali smeh na obraz. Sobotno dopoldne so učenci OŠ Lava tako popestrili vsem, ki so se udeležili bolšjega sejma ali pa so se odločili zgolj za sprehod po mestu. Nekaj utrinkov iz glasbeno-literarno obarvanega dopoldneva si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji in video prispevku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=186]

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
187 queries in 1,753 seconds.