Mali otroški gladiatorček Celje 2017

15. 05. 2017 19:04

 V Celju je bila ta vikend zanimiva športno-rekreacijska prireditev, ki je privabila številne radovedne obiskovalce in poskrbela za veliko zabave in smeha.

Obsežno foto-video reportažo z urbanega gladiatorja, na katerem je svoje moči preizkusilo več kot 500 udeležencev,si oglejte v posebni foto-video reportaži (klik).

V tej novici pa poročamo o podobni aktivnosti za najmlajše – urbanem gladiatorčku.

Tako tega kot tistega za odrasle organiziraj Mestna občina Celje in Športna zveza Celje v sodelovanju s Športnim društvom Slovenc in Triatlon klubom Celje. V veliko pomoč pri izvedbi  so bili tudi prostovoljci-gasilci.

Sobotni Mali otroški gladiatorček je bil namenjen otrokom od 2. do 14. leta, ki so premagovali svoji starosti primerne ovire in se pri tem pošteno zabavali.

Na petih startih so sebi, staršem in obiskovalcem dokazali, da zmorejo marsikaj, čeprav ob zaključku niso mogli skriti utrujenosti. Zabavno je bilo tudi v nedeljo na Urbanem gladiatorju, ki je bil pravi spektakel za oči. Udeleženci so se pomerili na treh trasah.

Najkrajša je bil dolga devet kilometrov, najdaljša, ki je potekala čez Hudičev graben na Celjsko kočo, pa kar 18 kilometrov. Na njej so morali udeleženci premagati več kot 40 ovir, tako da so se je lotili samo tisti, ki so dovolj vzdržljivi in pogumni.

Organizatorji se prostovoljcem-gasilcem zahvaljujejo za njihovo pomoč pri izvedbi Gladiatorskega vikenda.

urbani-gladiatorcek-ce2

Foto:  Edi Einspieler, Fotografska agencija Sherpa

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,818 seconds.