V Celju 31 nominiranih prostovoljcev

12. 05. 2020 08:29

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje znotraj Celjskega mladinskega centra, skupaj z Mestno občino Celje v letu 2020 pripravlja 15 tradicionalni Festival prostovoljstva.

V tem sklopu je bil objavljen tudi natečaj za »Naj prostovoljca« v Mestni občini Celje za leto 2019. Prijave za naj prostovoljce so zbirali vse do 30. aprila 2020 in do takrat smo prejeli 31 prijav:

V kategoriji 12 do 15 let je prijavljenih 6 prostovoljcev,
v kategoriji 16 do 19 let je prijavljenih 9 prostovoljcev,
v kategoriji 20 do 29 let je prijavljenih 9 prostovoljcev,
v kategoriji 30 do 60 let je prijavljenih 5 prostovoljcev ter
v kategoriji starejši od 60 let pa sta prijavljena 2 prostovoljca.

Petčlanska komisija se bo sestala v sredo 13. maja preko spleta in bo pregledala vse prejete prijave v skladu z razpisnimi zahtevami ter izbrala »Naj prostovoljce« v vseh starostnih kategorijah.

Članice komisije, ki bodo pregledale ter ocenile prispele prijave so: Branka Lazarevič (Mestna občna Celje), Alja Založnik (Mestna občina Celje), Bernarda Gabez (Zavod RS za šolstvo – Območna enota Celje), Katja Kolenc (Informacijska točka Europe Direct Savinjska) in Senta Jevšenak (Celjski mladinski center).

Rezultati natečaja za »Naj prostovoljca« v Mestni občini Celje za leto 2019 bodo znani na Festivalu prostovoljstva, ki bo letos potekal virtualno preko Facebook profila Europe Direct Savinjska (Infopentlja) in Celjskega mladinskega centra ter njunih Youtube kanalov. Datuma Festivala prostovoljstva v tem trenutku še ne morejo potrditi, a boste o datumu ter izvedbi obveščeni naknadno.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,343 seconds.