V plesnem vrtincu (foto, video)

15. 03. 2015 10:50

DSC_0132V četrtek, 12.3. se je v Celjskem domu odvijala plesna revija z imenom V plesnem vrtincu. Tako otroci, kot tudi malo starejši, so lahko pokazali svoje plesne sposobnosti, najbolj pa so dokazali, da mora vsak plesati s srcem in ne samo s stopali.

Večer je otvorila otroška plesna skupina KUD Igen s plesno miniaturo z naslovom Drevesa imajo svojo skrivnost. Sledili so jim otroci iz plesnega društva Harlekin s plesom Čevlji povodnega moža, kjer so dekleta zaplesala s plavutkami na nogah. Plesni forum je predstavil zgodbo Manca v svetu plesa s plesnimi miniaturami Manca v Rusiji, Manca v Španiji in Manca v Afriki, Igen ter Hearlekin pa sta se predstavila še s plesi Škorenjči, Big Girls Cry, Stonoga v baletni šoli ter Hrepenenje.

DSC_0045

Ob sedmih pa so svoje sposobnosti lahko pokazali še malo starejši plaselci. Plesni forum je otvoril drugi del prireditve s plesno miniaturo, navdihnjeno po znanem televizijskem junaku Harry Potterju, z naslovom Harry, predtsavili pa so se tudi s plesi Dotik lune, Faktor X, Tretja?, Plinus, Gasa ter še posebej zanimivim Te-ta-identy. Plesno društvo Harlekin je prav tako imelo svoje plesalce, ki so se predstavili s plesi Which Way, Human, Vrači ter Inner Fireworks. Nastopili pa so tudi plesalci Gimnazije Celje-Center s plesom Tribe.

DSC_0199

Veliko različnih koreografij, veliko mladih talentov ter ponosni starši, to je sestavljalo četrtkov večer. Vljudno vabljeni, da si ogledate foto galerijo in video posnetek.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=781]

Marina Bajić

trubaci-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
184 queries in 2,778 seconds.