V Pravljični deželi v Celju otroci prvi stopili v novo leto (foto in video)


silvestrovanje pravljična dežela1Danes, točno opoldne, so ob animaciji Andreje Zupančič v Pravljični deželi v Celju  najmlajši odštevali sekunde do novega leta. Kot veleva tradicija, je Vladimira Skale, V. S. Styling, skupaj z Zavodom Celeia Celje, tudi letos organizirala silvestrovanje za najmlajše, ki so se, kljub dežju, v spremstvu staršev in odraslih, v velikem številu udeležili zabave.

Tudi zadnji dan letošnjega leta je v Pravljični deželi minil v znamenju rajanja, petja in zabave. Za to so poskrbele pravljične vile, pravljični junaki, dedek Mraz ter seveda najmlajši obiskovalci. Andreja Zupančič je prisotne v otroško silvestrovanje popeljala z izborom otroških pesmi.

Malo pred poldnevom je otroke obiskal še zadnji dobri mož, dedek Mraz, ki je skupaj s prisotnimi odšteval do novega leta. Točno opoldne so najmlajši nazdravili s šampanjcem za otroke, se še malce pozabavali, nato pa skupaj s starši odšli proti domu.

silvestrovanje pravljična dežela2

Celjani pa ste vabljeni na silvestrovanje, vrhunec letošnjega decembrskega dogajanja, ki se bo pričelo ob 22h z nastopom skupine Rok’n’band. Pravljično Celje 2013 je omogočila Mestna občina Celje. Projekt Pravljičnega Celja je vzbudil pozornost največjega nakupovalnega središča, Citycentra Celje. Z njim je Zavod Celeia Celje z letošnjim letom ustvarjal temelje za oblikovanje dolgoročnega partnerskega sodelovanja – postopno graditev sodelovanja med mestom in nakupovalnim središčem, ki s tem utrjuje odnose z lokalno skupnostjo.

silvestrovanje pravljična dežela3

Pravljična dežela bo z nocojšnjim vrhuncem, silvestrovanjem na prostem, zaprla svoja vrata in jih ponovno odprla sredi decembra 2014.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, nastalih na silvestrovanju za najmlajše v Pravljični deželi, v spodnjem video posnetka pa si lahko ogledate odštevanje do poldneva, ko so si lepe želje in čestitke izmenjali najmlajši.

[simpleviewer width=100% height=700 id=496]

v/t/f: eH