Vabimo na Tek očkov 2014 – podarjamo prijavnine


tek-ockov-naslovnaJavni zavod Socio, v soboto 24. maja , ob 9.45 uri, na igrišču IV. OŠ Celje, Dečkova cesta 60, organizira že tradicionalni, peti »TEK OČKOV.

Glavni namen teka je opozoriti na pomembno vlogo očetov in pokazati, da imamo pri nas veliko dejavnih očkov, ki skrb za otroke ne prepuščajo zgolj mamam, ampak tudi sami prevzemajo svoj del odgovornosti za družino. Dejavna vključenost očetov v družinsko življenje pomeni po eni strani porazdelitev obveznosti med oba starša in razbremenitev žensk, ki so tradicionalno skrbele za dom in otroke. Po drugi strani pa očetom omogoča, da enakovredno sodelujejo pri negi in vzgoji otrok.

Tek je namenjen očkom z otroki starimi od 1 do 7 let. Očka mora skupaj s svojim otrokom, v naročju, na ramenih, z roko v roki, ali pa sopihaje za njim premagati razdaljo cca. 400 m. Vsak udeleženec teka dobi majčko. Otroci z napisom: Moj očka je…in očetje …Aktivirani očka. Lani se je prireditve udeležilo cca. 250 očkov in otrok.

Vsak udeleženec teka dobi majčko, najmlajše pa čakajo tudi medalje in manjša darilca.

Organizatorji priporočajo, da se zaradi priprave majic prijavite do torka, 20. maja na e-pošto [email protected]  jali na telefon 03 492 59 40. Prispevek je 7 € na družino.


S CELJE.INFO IN POLOVIČKA.SI NA TEK OČKOV BREZPLAČNO

Šestim članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa omogočamo brezplačno sodelovanje na Teku očkov 2014. Brezplačno prijavnino pridobite na tem gumbu:

tek-ockov-polsi-klik