Valentinov koncert mladih talentov Vocal BK Studia v Celjskem domu (foto, video)

14. 02. 2017 10:44
Mladi glasbeni upi so povsem navdušili obiskovalce.
Valentinov koncert je izpostavil mlade in nadarjene glasbenike. 

V nedeljo zvečer je v Celjskem domu potekal tradicionalni Valentinov koncert pevk in pevcev Vocal BK Studia.

Tudi tokrat so mladi pevke in pevci, ki se izobražujejo pod mentorstvom Željke Predojević, Maše But in Boštjana Korošca nastopili ob spremljavi naše odlične spremljevalne zasedbe v sestavi: Leon Firšt (klavir), Danej Pukl (kitara), Jaka Krušič (bass) in Gregor Hrovat (bobni).

Mladi in talentirani pevci Vocal BK Studia so obiskovalce razvajali z romantičnimi skladbami in mednje ponesli duh ljubezni.

Boštjan Korošec, vodja Vocal BK Studia.
Boštjan Korošec, vodja Vocal BK Studia.

Uživali smo lahko ob skladbah Lucky, Tell Him, Ljubim, Oba itd., ki so delovale kot Amorjeve puščice na naša srca. To pa niti ne preseneča, saj nič ne govori jezika ljubezni bolje kot glasba. 

Tudi občinstvo je bilo nad koncertom vidno navdušeno, saj je Celjski dom ob ljubezenskih ritmih pokal po šivih. Prav tako pa so tudi mladi glasbeni upi pod budnim očesom Boštjana Korošca svoj potencial pokazali širšemu občinstvu.

Zaljubljenega koncerta smo se udeležili tudi mi in ga ovekovečili v spodnjem video posnetku ter fotogaleriji. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”501″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

iskren-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,799 seconds.