Veliki dobrodelni koncert Gimnazije Celje Center in Interact kluba Celje

29. 10. 2014 12:12

DCIM100MEDIAV petek 24. oktobra ob 12.00 je v telovadnici celjske gimnazije Center potekal veliki dobrodelni koncert, ki so ga ob pomoči učiteljev in učitelja ravnatelj profesorja Gregorja Deleje, organizirali dijaki gimnazije Center in Itract kluba Celje.

Vstopnina je znašala 3 evre, zbran denar pa so dijaki namenili šestčlanski družini iz Svetine, ki se sooča s socialno stisko in zdravstenimi težavami.

Koncerta sta se med drugimi udeležila tudi celjski škof, njegova ekscelenca monsignor dr. Stanislav Lipovšek in začasni odpravnik poslov veleposlaništva Bolivarske republike Venezuele v Sloveniji Wilmer Armando Depablos.

V uvodnem nagovoru so dijaki poudarili pomen solidarnost in pripravljenosti pomagati v današnjem vedno bolj materialističnem svetu. Dijaki so lepe geste in misli na dovršen način nadgradili v glasbenem delu – predstavili so svoje glasbeno znanje in udejstvovanje in pri tem navdušili svoje vrstnike, sošolce in ostale obiskovalce. Oraganizatorjem in izvajalcem dogodka gredo vse pohvale za zelo dobro atmosfero in za plemenito solidarnostno akcijo namenjeno pomoči obubožani družini.

Nastopajoči na koncertu: The Pharaohs, Up N’ downs, Black Leather, the Šlager, Z3RO Z3RO in Tanja Žagar. Večina izvajalcev so predstavljali »centraši« ali »nekdanji centraši«, nekateri so obiskovali ostale celjske gimnazije. Oglejte si galerijo slik in video posnetke s prireditve spodaj:

[simpleviewer width=100% height=700 id=693]

 

Zapisal: J. Hrovat

polovicka_celje_klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
194 queries in 0,943 seconds.