Veliko čarovniško rajanje v Celjskem mladinskem centru 2018 (foto)


Noč čarovnic se je pretihotapila tudi v knežje mesto, kar so lahko obiskovalci Celjskega mladinskega centra v dopoldanskih urah izkusili na lastni koži. Atrij so namreč napolnile čarovnice, okostnjaki in ostala misteriozna bitja, ki so se podala na čarovniško rajanje s pestrim programom.

Celjski mladinski center so danes zavzele čarovnice.
Celjski mladinski center so danes zavzele čarovnice.

Otroci in starši so si lahko privoščili pustolovski sprehod po začaranem motelu, kjer so nanje prežale temne sile. Najmlajši so še posebej uživali ob rajanju s čarovnicami, srhljivimi igrami in poslikavami obraza, ki so požele veliko zanimanja.

To pa še zdaleč ni vse, saj je ob 11:30 v atriju Celjskega mladinskega centra potekala tudi otroška predstava, ki jo je pričaral Čarovnik Muzejko z Gledališčem Ku-Kuc. Uro kasneje je potekala podelitev nagrad za najbolj grozne in izvirne maske, celotno dogajanje pa je spremljajo veliko dobre glasbe in še boljše družbe.

Otroci so tako lahko uživali ob pestri paleti aktivnosti, ki so jih krojili poizkusi norega znanstvenika, umetniške delavnice in zanimive igre. Ravno zaradi dinamičnega dogajanja ne preseneča, da je atrij Celjskega mladinskega centra pokal po šivih. Organizatorji so namreč poskrbeli za raznoliko in dinamično dogajanje ob noči čarovnic. Sončno vreme je v Celjski mladinski center privabilo še posebej veliko obiskovalcev, ki so se lahko do popoldanskih ur predajali prazničnim radostim.

Pestro dogajanje ob sončnem vremenu je pritegnilo številne obiskovalce.
Pestro dogajanje ob sončnem vremenu je pritegnilo številne obiskovalce.

Na kraj zločina smo se podali tudi mi in nekaj utrinkov ujeli v objektiv, kar lahko preverite v spodnji fotogaleriji.

T. O.