Veliko čarovniško rajanje v Mladinskem centru Celje 2016 (foto, video)

01. 11. 2016 12:30

DSC_0448V soboto, 29.10. se je v Mladinskem centru odvijalo veliko čarovniško rajanje za otroke ob praznovanju Noči čarovnic. Otroci so lahko plesali ob svojih najljubših pesmicah, poskušali različne posebne napitke ali pa se pogumno podali v Hišo groze.

 

 

 

Čeprav je Noč čarovnic praznik, ki ga praznujejo predvsem v Severni Ameriki, se je nedavno  prikradel tudi do nas. Znan je predvsem po svojih grozljivih kostumih, otroci pa se tistega večera odpravljajo na lov za sladkarijami. Znan in nepogrešljiv okras so tudi buče, ki jim ljudje ponavadi izrežejo smešne ali strašljive obraze ter vanje postavijo sveče, njihov vonj pa naj bi po stari mitologiji preganjal čarovnice in druga mitološka bitja.

DSC_0469

V Mladinskem centru Celje so se tako tudi letos odločili, da bodo za otroke pripravili prav posebno čarovniško rajanje. Otroci so se tako imeli priložnost obleči v najrazličnejše kostume in rajati skupaj. Lahko so poskušali razne napitke, pripravljene posebej za ta dan, si ogledali kakšno predstavo, tisti najbolj pogumni pa so se odpraviliv Hišo groze. Obiskovalci pa so prav tako ob prihodu prejeli sveže pečen kostanj.

DSC_0431

Vabljeni tudi k ogledu foto galerije in video posnetka!

[simpleviewer width=100% height=700 id=1055]

Marina Bajić

sola-voznje-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
196 queries in 1,449 seconds.