Zaključni koncert ob 10. obletnici “Cityband 2020” prestavljen na prihodnje leto


Novi koronavirus je s koledarja velikih prireditev v mesecu juniju zbrisal tudi zaključni koncert CITYBAND 2020. V skladu z veljavno vladno odredbo o javnih prireditvah so bili organizatorji primorani dogodek odpovedati oz. prestaviti na prihodnje leto. Tako napovedujejo 10. koncert Cityband s skupino Siddharta 11. junija 2021. Hkrati pa se bosta na velikem odru na Krekovem trgu v Celju kot predskupini predstavila tudi zmagovalca Citycentrovega jubilejnega glasbenega natečaja Cityband 2020.

CITYBAND 2020 – prijave podaljšane do 25. junija

Na aktualni natečaj za neuveljavljene glasbene skupine „Cityband 2020“, se lahko  še vedno prijavijo vsi tisti glasbeniki, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka in si preko tega razpisa zagotovijo nastop na velikem odru kot predskupina ter osvojijo nagrado za zmagovalca. Rok za oddajo materialov, ki so objavljeni na spletni in facebook strani Citycentra Celje, je 25. Junij 2020.

Tudi letos bo natečaj dobil dva zmagovalca – enega po izboru strokovne komisije (Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in član Siddarthe) in enega po izboru sledilcev Citycentrove facebook strani. Zmagovalni „band“ po izboru strokovne komisije bo prejel dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, tisti po izboru občinstva pa darilne bone Desetak v vrednosti 500 €.