Žalska noč mladih 2017 z Nipke & Trkajem, Big Foot Mamo in Siddharto. (foto, video)


Žalska noč mladih je povabila odmevna glasbena imena.
Žalska noč mladih je povabila odmevna glasbena imena.

Zopet je napočil tisti čas v letu, ko Savinjsko dolino zatresejo dobri glasbeni ritmi in se vsi mladi ter mladi po srcu zberejo v Žalcu. V soboto zvečer je namreč potekala tradicionalna Žalska noč mladih.

Žalska noč mladih je letos upihnila 18. svečko, zaradi česar je Študentski klub Žalec poskrbel za nepozabno zabavo. Na dva odra, glavni in electro, so povabili uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene, priložnost pa so ponudili tudi še neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.

Že ob vstopu v Športni center Žalca je bilo jasno, da je raznolik in kvaliteten glasbeni izbor pritegnil trumo obiskovalcev. Dežne kaplje so prežemale vse, na tleh so kraljevale mlake, vendar to nikogar ni motilo.

dscn0036

dav
dav

Ob prihodu do glavnega odra je postalo jasno, zakaj. Za glasbo, ki je odmevala po žalskih ulicah, so poskrbeli Alter Ego Kavibba, Kobra rockshow, Nipke & Trkaj, Big Foot Mama in Siddharta.

Za ovinkom pa se je skrival tudi electro oder, kjer so za ljubitelje elektronske glasbe in plesa skrbeli Los Companerso, Robby Junior, Robo, Chamae in Mike Vale.

Zaradi dežja so bili obiskovalci obsojeni na poplesavanje pod šotori pred odroma, kljub temu pa so se številnimi prepustili glasbi in pozabili na dežne kaplje. Žalska noč mladih je tako dokazala, da je dogodek, ki pritegne številne obiskovalce in poskrbi za odlično glasbo.

sola-voznje-polsi-klik