Čarobnost Amalfijske obale s Sorrento Voyage

Območje, znano po svoji naravni lepoti, smaragdnih zalivih, kulturno-zgodovinskih zakladih, okusnem limončelu in slikovitih hiškah, vabi na nepozabno potovanje. Ob vijugasti cesti nad osupljivo Amalfijsko obalo, obdano z bleščečim modro-zelenim morjem, se nizajo obmorska mesta, rustikalne ribiške vasice, naravni rezervati, starodavni papirni mlini, vinogradi ter nasadi limon in oljk. Zaradi naravne lepote in arhitekturnih znamenitosti iz srednjega veka je bila Amalfijska obala leta 1997 uvrščena na Unescov seznam svetovne dediščine.

Idealni čas za obisk Amalfijske obale

Amalfijska obala je znana tudi po avtohtonih izdelkih kot so limončelo, ročno izdelana keramika, barviti vitraži in peperončino, naravni afrodiziak. Za mirne počitnice v stilu dolcevite je najbolje obiskati Amalfijsko obalo pred poletjem, ko še ni gneče. Najem avtomobila vam omogoča uživanje v panoramski vožnji, ki jo boste pomnili vse življenje. Potovanje lahko začnemo v Sorrentu in nadaljujemo po Sorentinskem polotoku. Sorrento slovi po barvitih vrtovih in parkih kot je čudovit vrt samostana sv. Frančiška Asiškega. Po kratkem oddihu raziščimo živahne mestne uličice, polne barv, folklore, keramike, limon in čilijev. V Sorrentu lahko obiščemo mestno plažo in se s čolnom odpeljemo na morje, kjer nas pogled na mesto osupne.

Prestižni otok Capri

Capri, znan po svoji slikovitosti, je eno najbolj prestižnih letovišč v Italiji. Sončno vreme in vonj agrumov, rožmarina ter drugih aromatičnih zelišč pričarajo nepozabno vzdušje. Do Caprija se lahko pripeljemo z ladjo, trajektom ali hitrim čolnom iz mest vzdolž Neapeljskega zaliva in Amalfijske obale.

Čarobnost morja s Sorrento Voyage

Sorrento Voyage vas popelje na izjemno avanturo z luksuznim izletom z ladjo. Odkrijte čar Amalfijske obale, Caprija, Positana in Sorrenta na njihovih ekskluzivnih izletih s čolni. Občudujte otok Capri, potopite se v kristalno čisto vodo in občutite morski vetrič, medtem ko raziskujete Positano s svojimi osupljivimi panoramami. Sorrento vas pozdravi z eleganco in ponuja brezčasen potep, medtem ko Amalfi razkriva svojo zgodovino in slikovite vasice. Z izkušenim kapitanom postane vaš izlet z ladjo nenehno odkrivanje starodavnih krajev in zgodb.

Dvig turistične izkušnje na Amalfijski obali

Izkoristite kristalno čiste vode za snorklanje in smučanje na vodi ter s tem naredite svojo pot še bolj razburljivo. Sorrento Voyage ustvarja nepozabne spomine za edinstveno potovanje vzdolž osupljive Amalfijske obale. Kupite zdaj in doživite neprimerljivo avanturo.

Sorrento Voyage je ekskluzivna turistična agencija, ki sta jo ustanovila Giuseppe in Francesca z namenom izboljšati turistično izkušnjo na Amalfijski obali. Njuna misija je ustvariti edinstvene in posebne trenutke za svoje stranke. Giuseppe s svojo globoko strastjo do lokalnih tradicij in Francesca s svojo ustvarjalnostjo in izvirnostjo združujeta avtentičnost in inovativnost. Vsaka storitev, od izletov z ladjo do kuharskih tečajev ali romantičnih doživetij, je zasnovana tako, da strankam prikaže lepoto in čar Amalfijske obale. Izbira Sorrento Voyage pomeni izbiro avtentične, personalizirane in nepozabne izkušnje.

Luksuzne turistične storitve

Sorrento Voyage je vaša popolna izbira za luksuzne turistične storitve na Amalfijski obali, Capriju, Sorrentu, Positanu in Amalfiju. Njihova ponudba vključuje širok nabor storitev, kot so organizacija unikatnih porok na osupljivih lokacijah in luksuznih jahtah, kuharski tečaji v zasebni vili z vrtom, ki gleda na Li Galli, izleti z ladjo okoli Caprija, Sorrenta, Amalfijske obale, Ischie in Procide, romantične izkušnje na ladjah, helikopterjih in luksuznih avtomobilih ter zasebni prevozi. Zaradi njihovega obsežnega znanja in predanosti strankam lahko ponudijo edinstvene in personalizirane doživetja. Izbira Sorrento Voyage pomeni potopitev v nepozabne trenutke na izjemno lepih krajih.

 

Naročena objava