Celjani bogatejši za nov urbani wellness in beauty center

4_ever_young_3_3

V petek, 16. 11. 2018, so v Celju odprli nov Wellness in beauty center 4 Ever Young. Nova lastnika wellness centra, Jože in Ines Žgank, sta v prenovljenih prostorih, ki se razprostirajo na 350 m2 površine, v 3. nadstropju poslovne zgradbe na Opekarniški cesti 15 b v Celju, zastavila sodoben koncept urbanega wellness in beauty centra.

4_ever_young_2Wellness in beauty center 4 ever young je umeščen v središče urbanega okolja in nudi Celjanom in turistom možnost hitrega pobega iz vsakodnevnega mestnega vrveža v svet sprostitve in miru.

Sprostitveni del centra 4 ever young ponuja finsko, turško in infra savno, jacuzzi ter različne sprostitvene in terapevtske masaže. Celosten pristop k hujšanju in preoblikovanju telesa temelji na prehranskem svetovanju in vodeni vadbi na napravah, ki zagotavljajo še bolj učinkovito in dolgotrajno izgubo maščobe in izgradnjo mišične mase. Anti-aging programi za revitalizacijo in pomladitev telesa in obraza s kombinacijo LPG endermologije, kolagenske terapije in masaž so prav tako del celovite ponudbe novega celjskega wellness in beauty centra.

4_ever_young_1_2Iz želje pomagati bolnim in skrbeti za njihovo zdravje, se je rodila ideja o drugačni pomoči, ideja o preventivni skrbi za zdravje, dobro počutje in lepoto.

Ines Žgank, solastnica in direktorica wellness centra 4 ever young, se je po nekaj letih dela kot medicinska sestra na pediatričnem oddelku v bolnišnici odločila, da bo svoje poslanstvo nadgradila in pomagala ljudem spreminjati navade in življenjski slog na način, da bodo lahko sami preprečevali razvoj bolezni, naredili nekaj za svojo zunanjost in tako vplivali na svoje dobro psihofizično počutje.

ines-in-joze-zgank_4_ever_young_1
Ines in Jože Žgank

Ines Žgank: »Skrbeti za bolne otroke in njihove nemočne straše je bila zame težka preizkušnja, ki mi je spremenila pogled na svet in dojemanje življenja. Že od nekdaj sem vedela, da je to moje poslanstvo. Prav tako, pa me je vedno zanimala tudi estetika in kozmetika. Zato sem želela več, želela sem ljudem pomagati, da se naučijo zdravo živeti in narediti vse potrebno za svoje zdravje, še preden zbolijo. Ker pa za dobro počutje ni dovolj samo zdravje, temveč tudi dobra samopodoba, je nastala ideja o lastnem wellness cetru, kjer bom s svojo ekipo ljudem lahko pomagala, da ponovno vzpostavijo ravnovesje telesa, uma in srca, ter zaživijo zdravo in izboljšajo svojo samopodobo.«