Citycenter Celje junijsko dogajanje začenja s koncertom skupine Mi2

03. 06. 2019 10:49

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Junij 2019 se začenja z velikim koncertom skupine Mi2, začenja se sezona ulične košarke, skoki na velikem trampolinu,…

ccc-citycenter-celje-logo

Citycenter bo poletje odprl z velikim koncertom skupine Mi2 ob zaključku šolskega leta, v petek, 14. junija 2019 ob 13. uri na Glavnem trgu v Celju. Še pred koncertom legendarnih rokerjev se bosta predstavila zmagovalca Cityband 2019 – natečaj za neuveljavljene glasbene skupine.

cityband-koncert-2019

Sonce in prihajajoče poletje že tudi vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Zato vas vabljeni na turnirju Citycentrova ulična košarka 3 na 3, ki se bo zgodil 15. junija 2019 na strehi Citycentra Celje. Podrobnosti in prijavnico na turnir najdete TUKAJ (klik)!

kosarka3x3

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

citycenter-junijPo četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Ponovno vabljeni tudi na Citycentrov karting, na vrhnje parkirišče Citycentra, kjer se boste lahko zabavali, tekmovali in preizkušali v spretnostni vožnji z gokardom. Vabljeni po sledečem delovnem času: Ponedeljek: zaprto, Torek – petek: 14:00 – 21:00, Sobota: 10:00 – 21:00, Nedelja: 10:00 – 20:00 (V primeru dežja je zaprto!).

Že od 20. maja naprej pa lahko na glavnem vhodu Citycentra ob Mariborski cesti (od 8. 7.do 18. 8. pa na osrednjem prostoru) preizkušate Citycentrov bungee trampolin. Na njem varno vpeti v elastike, delate salte, skačete in doživite edinstven občutek breztežnosti.

 

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,680 seconds.