V Citycentru pestro tudi v maju: Džungelske počitnice, največje rekreativno kolesarjenje v Sloveniji, karting,…

28. 04. 2019 08:56

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Tudi v maju se obeta obilica zanimivih dogodkov. Že jutri začetek Džungelskih počitniških dogodivščin za otroke.

ccc-citycenter-celje-logo

citycenter-majSkoraj so se že začele šolske počitnice in kot vsako leto vas v Citycentru vabijo v Džunglo na Džungelske dogodivščine, kjer otroke pričakuje nora zabava. Že v ponedeljek, 29. 4. 2019 med 10. in 12. uro boste lahko odkrivali SKRIVNOST INDIJANCEV. V torek, 30. 4. 2019 med 10. in 12. uro pa vas kljub počitnicam čaka pouk, ki pa bo nekaj posebnega. Odvila se bo namreč PIRATSKA ŠOLA PAPIGE KARE. Za zaključek bo v petek, 3. 5. 2019 med 10. in 12. uro še nori POMLADNI CIRKUS V DŽUNGLI.

 

Vsako nedeljo od 11. do 12. ure v Citycentru poteka tudi pravljična ura. Že v nedeljo, 5. 5. 2019 bo na sporedu majska pravljica z naslovom Dve ciklami.

Najmlajše pa vsako zadnjo nedeljo v mesecu ob 13. uri Citycenter popelje tudi v svet lutk in njihovih zgodb, ki si jih lahko vaši otroci ali vnuki brezplačno ogledajo kar sredi Citycentra. V nedeljo 6. 5. 2019 bo tako na sporedu lutkovna predstava BO-JA-BI drevo v izvedbi Gledališča Pravljičarna.

S Citycentrom se bomo konec maja ponovno podali na kolo. Že 14. zapored se bo namreč odvilo največje rekreativno kolesarjenje v Sloveniji na sedmih različno zahtevnih trasah. Pripravite torej kolo in zavrtite pedala. Čas je za akcijo. Rezervirajte si čas v nedeljo, 26. maja 2019. Zadnja majska nedelja bo tako ponovno priložnost za rekreacijo v naravi, spoznavanje razgibanih stranskih poti in druženje z družino, prijatelji in ostalimi ljubitelji kolesarjenja. V primeru dežja sta nadomestna termina dogodka 2. 6. ali 9. 6. 2019.

pravljice-kmecka-bio-trznicaVsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. V petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Ponovno vabljeni tudi na Citycentrov karting, na vrhnje parkirišče Citycentra, kjer se boste lahko zabavali, tekmovali in preizkušali v spretnostni vožnji z gokardom. Vabljeni po sledečem delovnem času: Ponedeljek: zaprto, Torek – petek: 14:00 – 21:00, Sobota: 10:00 – 21:00, Nedelja: 10:00 – 20:00 )V primeru dežja je zaprto!).

 

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,739 seconds.