Citycentrov oktober bo vrhunec dosegel z jesensko modno revijo

02. 10. 2019 06:26

Oktober v Citycenter Celje prinaša pestro jesensko dogajanje, ki se je že začelo z rastavo fotografij, vrhunec dogajanja pa bodo jesenske modne revije z edinstveno dobrodelno akcijo “Pletemo šale”.

Vmes se bo zvrstilo še veliko dogodkov tako za najmlajše, kot najstarejše obiskovalce Citycentra Celje. Preverite spodaj…

ccc-citycenter-celje-logo

Razstava vrhunskih fotografij

Dogajanje meseca oktobra se je že pričelo z odprtjem razstave izbranih fotografij celjskega Društva fotografov SVIT, ki je bilo ustanovljeno leta 2006, od nastanka pa je Fotografska zveza Slovenije društvo že petkrat proglasila za najuspešnejše v državi. Fotografi društva SVIT pa uspešno sodelujejo tudi na mednarodnih razstavah najvišjega kakovostnega razreda.

oktober-citycenterDovolj razlogov torej, da do 13. oktobra, ko bo razstava na ogled, obiščete Citycenter Celje in si vrhunske fotografije tudi ogledate.

Svetovni dan cerebralne paralize

6. oktobra obeležujemo svetovni dan cerebralne paralize. Ta dan bo zato Zveza Sonček v Citycentru Celje izvajala kampanjo osveščanja ljudi o tej bolezni. Vabljeni na poučno druženje s predstavniki Zveze Sonček.

Citycentrova modna revija

Vrhunec oktobrskega dogajanja pa predstavljajo Citycentrove jesenske modne revije. Katere barve, kakšni kroji, odštekane kombinacije, must have dodatki… Videli boste smernice, kamor nas peljejo modni trendi v prihajajoči sezoni jesen-zima.

Spored modnih revij:

Datum Ura Dogodek
Pet, 18. 10. 2019 17:00 in 18:00 Jesenska modna revija
Sob, 19. 10. 2019 11:00 Otroška modna revija
Sob, 19. 10. 2019 17:00 in 18:00 Jesenska modna revija

Informacije o modnih revijah dobite tudi na CITYCENTROVEM FACEBOOKU in CITYCENTROVEM INSTAGRAMU

Tudi letos edinstvena dobrodelna akcija »PLETEMO ŠALE«

Če imate doma kakšne stare zaloge volne, vabljeni v Citycenter in spletite ali skvačkajte šal na katerem prevladuje vijolična barva. Vsi šali bodo predstavljeni na jesenski modni reviji, hkrati pa boste prejeli povabilo za ogled modne revije.

Obiskovalci bodo lahko šale, v zameno za prostovoljne prispevke, prejeli. Vsa zbrana sredstva bodo podarjena Varni hiši Celje. Vaše umetnine prosim prinesite na Citycentrove Informacije najkasneje do sobote, 12. 10. 2019.

Pravljične ure in lutkovna predstava

Vsako nedeljo v mesecu so v Citycentru na sporedu Pravljične ure. Prva oktobrska se bo zgodila že v nedeljo, 6. oktobra med 10. in 11. uro, ko bo v Otroškem parku Džungla najprej na sporedu pravljica Čarli, ti si car. Čarliju bodo sledile še tri oktobrske pravljice.

Spored oktobrskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

oktober-citycenter-1Kot običajno se bo tudi mesec oktober končal po okusu najmlajših. V nedeljo, 17. oktobra ob 13.00 bo namreč na osrednjem prostoru Citycentra Celje uprizorjena lutkovna predstava POŠASTOZAVRI z jabolkom spora v izvedbi Gledališča Bičikleta.

Lutkovne predstave so v Citycentru stalnica vsake zadnje nedelje v mesecu in zaznamujejo nedeljski obisk nakupovalnega centra. Otroke takrat v Citycentru brezplačno popeljejo v svet lutk in njihovih zgodb. Na osrednjem prostoru Citycentra se lutkovne zgodbe razživijo in dotaknejo naših najmlajših, ki spremljajo predstave v vse večjem številu.

Ostale stalnice: BIO tržnica, kmečka tržnica

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 4,663 seconds.