Hervis: odprtje najmodernejše Hervis trgovine v nakupovalnem središču Citycenter Celje

V četrtek, 7. aprila se po popolni prenovi ponovno odpira Hervis trgovina v nakupovalnem središču Citycenter Celje. Gre za najmodernejšo športno trgovino v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Poseben poudarek je v tem letnem času na teku, pohodništvu in kolesarstvu, kjer Hervis ponovno blesti v vsej športni kompetenci. Glavno prednost trgovine predstavlja jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes, dvoranske športe… Naslednja izmed novosti je info točka, kjer bodo kupci lahko prevzeli naročila iz Hervisove spletne trgovine in pri tem prihranili strošek poštnine. Na info točki so poleg tega na voljo tudi inovativne storitve, kot je denimo analiza stopal.

Na skoraj 1200 m2 nakupovalnih površin ponuja Hervis Citycenter Celje bogato ponudbo športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter dodatkov za vse vrste športov in vsak letni čas.

V fokusu: tek, pohodništvo in kolesarstvo

Ponudba izdelkov v prenovljeni trgovini v nakupovalnem središču Citycenter Celje je v tem letnem času še posebej bogata na področju teka, pohodništva, kolesarstva ter drugih zunanjih športnih aktivnosti pa tudi fitnes opreme in dvoranskih športov. Od široke ponudbe gorskih, mestnih, otroških koles in e-koles pa vse do opreme za plezanje: pri Hervisu bodo pravo opremo in vse dodatke zase našli tudi napredni rekreativni športniki.

Hervis Citycenter Celje je pravi in prvi naslov tudi za vse tekaške navdušence, saj lahko izbirajo med vrhunskimi tekaškimi čevlji za tek po urejenih poteh ali za tek po brezpotjih, poleg tega pa jih v trgovini čaka tudi velik nabor kvalitetnega tekaškega tekstila in opreme ter prehranskih dodatkov.

Info točka – srce trgovine

Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja 3D analiza stopal. V Hervisu bodo tako s pomočjo tridimenzionalne analize stopal prav za vsako nogo našli idealno prilegajoč se športni ali pozimi smučarski čevelj! Tako vas čevlji nikdar več ne bodo tiščali. Z novo napravo vam bodo glede na obliko stopala in na morebitne težave lahko vložek tudi naredili.

Info točka pa je prav tako stičišče spletne in stacionarne trgovine. Pomeni, da bodo kupci tukaj lahko brez stroškov poštnine prevzeli artikle, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini. Poleg tega, da bodo prihranili, bodo lahko naročene izdelke tudi takoj pomerili in po potrebi brezplačno menjali.

»Ta zares celovita prenova trgovine v nakupovalnem središču Citycenter Celje sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi tek, kolesarstvo, pohodništvo, fitnes ter predvsem Info točka, kjer kupcem nudimo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka predstavlja torej vse kar zadeva kupca in popolno nakupovalno izkušnjo – povsem v duhu filozofije »customer first«, ki se jo trudimo zasledovati. Trgovina je sedaj preglednejša, kupci se bodo v njej še enostavneje znašli. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo odslej še bolj kompetentni, tako v smislu ponudbe, kot tudi strokovnega znanja naših zaposlenih. Hervis je v Celju zagotovo prvi naslov za tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes itd., kmalu bo prvi za še nekatere druge priljubljene športne zvrsti. Prenova te poslovalnice je druga v nizu prenov, ki jih načrtujemo po vsej državi.« pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.

Kompetentno znanje na področju kolesarstva: od priprave do popravil kolesa

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov, vam tukaj nudijo tudi montažo kolesa ob nakupu, kjer seveda upoštevajo vaše želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti. Vse to za kar največjo varnost in užitek pri vožnji.

Trgovino v nakupovalnem središču Citycenter Celje vodi Matej Ornik: »Skupaj s svojo ekipo se že zelo veselim ponovnega odprtja naše trgovine. Ponosni smo, da bomo lahko našim strankam s kompetentnim strokovnim znanjem odslej svetovali v tako modernih prostorih in tako prijetnem okolju. Vse vrhunske storitve ki jih nudimo, pa bodo samo še doprinesle k temu, da bo nakupovalna izkušnja prav za vsakogar nepozabna. Zato vljudno vabljeni, obiščete nas in se o tem ter o zares vrhunski otvoritveni ponudbi prepričajte tudi sami!«

O Hervisu

Hervis je mednarodno podjetje s petdesetletno tradicijo. Sedež podjetja je v avstrijskem Salzburgu. V Sloveniji je podjetje Hervis d.o.o. svojo prvo trgovino odprlo leta 1997, do danes pa je z 21 prodajnimi mesti postalo ena večjih in vodilnih športnih trgovin.

V skladu s sloganom Get movin’ HERVIS simbolizira veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Hervis svojim kupcem ponuja vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. In to po dobri ceni. Odlikuje ga visoko kompetenten prodajni program, dobra ponudba dodatnih storitev, kompetentno strokovno svetovanje in cenovno vselej konkurenčna ponudba.

Kljub konstantni rasti v zadnjih nekaj letih, zastavljenih ciljev še zdaleč nismo dosegli. Postati želimo najboljši v razredu. Zato odpiramo nove poslovalnice in nenehno izboljšujemo ponudbo in nadgrajujemo strokovno znanje naših prodajnih svetovalcev. Za dodatne informacije obiščite: www.hervis.si

Naročnik: Pristop Media