Jezikovni tečaji Panteon

Pravijo, da nikoli ni prepozno za učenje tujih jezikov. Četudi se angleščine, nemščine ali katerega koli drugega jezika pričnete učiti šele v pozni starosti ali pa za službene potrebe, je to pravzaprav izjemno pohvalno. V takšni situaciji pa je seveda ključno to, da si izberete primernega ponudnika tovrstnih storitev. Pri nas je kar nekaj odličnih podjetij, ki vam ponujajo jezikovne tečaje za posameznike pa tudi podjetja. Eno od bolj poznanih in priznanih je tudi podjetje Panteon.

Jezikovna šola Paneton (https://panteon.si/) ponuja jezikovne tečaje in prevajanje za podjetja pa tudi za posameznike. Jezikovni programi za podjetja so predvsem namenjeni treningu poslovnih veščin. Tečaji jezikov se lahko v podjetju obiskujejo povsem individualno, v paru in ne nazadnje tudi preko spleta. Prevajanje poteka s pomočjo CAT programov. Na takšen način lahko naročniki prevoda privarčujejo do kar 40 %.

Najhitrejša pot do spontane rabe jezika

Podjetje Panteon vam torej ponuja številne storitve, ki so povezane z najrazličnejšimi jeziki sveta. Med drugim je na voljo tudi jezikovni e-trening. To je ena od najhitrejših možnih poti do spontane rabe jezika. Učenje želenega jezika poteka po komunikativni metodi s konverzacijo. S tovrstno izbiro lahko na izjemno učinkovit način osvežite svoje znanje ter pridobite jezikovne veščine za uspeh v poslu in karieri.

Za omenjeno storitev jezikovne šole Panteon je značilna individualna oblika pouka, kar pomeni, da sta navadno udeležena eden ali pa kvečjemu dva slušatelja. Tečaj lahko poteka preko Zooma ali pa preko Teamsov. Praviloma je potrebnih okoli 20 srečanj.

Poslovna nemščina

Znanje nemškega jezika je na sploh izjemno zaželeno. Še posebej prav vam lahko pride znanje poslovne nemščine. Morda ste se v osnovni ali pa srednji šoli nemščino učili, a nimate znanja poslovne nemščine. V tem primeru se lahko naročite na storitev Poslovna nemščina v podjetju.

Dejstvo je, da vse več podjetij želi zaposlovati ljudi, ki dobro obvladajo vsaj en tuj jezik. Po možnosti pa je to ravno nemščina. Poslovna nemščina v podjetju, ki vam jo ponuja podjetje Panteon, omogoča program, ki vas učinkovito pripravi na vse najbolj tipične pa tudi nekoliko manj tipične situacije – vse od maila, telefonskega pogovora, preko navezovanja novih poslovnih stikov, do priprave predstavitev in pogajanj.

Omenjenega tečaja se lahko udeleži manjša skupina. Še najbolj zaželeno je, da se programa udeležita dve ali pa največ štiri osebe. Program se izvaja tudi preko Zooma oziroma Teamsov. Čas trajanja pa je vezan na 20 srečanj.

Izvedbe spletnih predstavitev

Dejstvo je, da so spletne predstavitve precej bolj drugačne v primerjavi s prezentacijami v živo. Ključen je nastop pred kamerami pa tudi rutinska uporaba najrazličnejših e-aplikacij. Tovrstni jezikovni trening, ki vam ga prav tako ponuja jezikovna šola Panteon, vam torej omogoči ključne veščine za izvajanje najbolj uspešnih predstavitev.

Treninga se lahko udeleži manjša skupina ljudi; do 4 udeleženci. Poteka lahko tudi na daljavo, in sicer preko Teamsov ali pa Zooma. Program je vezan na 10 srečanj.

Več informacij o vseh omenjenih storitvah in še o drugih pa lahko pridobite tudi na spletni strani podjetja Panteon: panteon.si. Preko omenjene strani se lahko prijavite tudi na razpisane tečaje.

naročnik objave: Panteon College d.o.o., Ljubljana